Bella Roma

Roma

Roma er byen for elskende og pilgrimseisende fra hele verden. Og for de mange mat- og vinglade, fashionistas og historieinteresserte.

 

Å vandre rundt i Romas gater er som å reise tilbake i tid. Til den gang da. Og samtidig ta med oss deler av den moderne verden på reisen. Brostein, ruiner og streetfashion. Vinbarer, ristoranter og Armani. Litt dolce. Mye sightseeing. Mengder av opplevelser.

Litt dolce. Mye sightseeing. Mengder av opplevelser.

Stilletthæler er gjerne en uheldig kombinasjon med brostein, men i Roma må det likevel til. Det er sjelden opplevelse å vandre gatelangs, med klakkende hæler, mett og lykkelig, i slike kulisser. Men glem ikke å se opp på bygningene en gang i blant, av frykt for å sette hælen fast.

Bella Roma

Mest kjente severdigheter i Roma

  • Like ved Colosseum finner vi Titusbuen og Forum Romanum. Alt kan oppleves på én og samme dag.
  • Verdens største kirke, Peterskirken, finner vi i Vatikanet. Det er også her i Vatikanet Paven bor når han ikke er på reise. Vatikanmuseene rommer det massive takmaleriet «Det sixtinske kapellet».
  • Verdenskjente Fontana di Trevi og Piazza Navona er ikke til å unngå. Spansketrappene. Panteon. For ikke å glemme de smale smauene.

Slik kommer du dit

  • Fly fra Norge med SAS eller Norwegian
  • Tog fra andre deler av Italia

Mer fra Roma

 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *