Hvem overtar stafettpinnen?

Reiseblogger illustrasjonsbilde

Årets reiseblogger 2018 skal kåres og kandidatene er valgt ut. Her er de reisebloggerne Reiselivsmessen har nominert i år!

Kåringen av Årets beste reiseblogg ble første gang gjennomført nå i januar 2017 under Reiselivsmessen på Fornebu i Oslo. Den heldige vinneren ble Reiselykke 😀 

Les mer om det her. 

Det var selvfølgelig en veldig hyggelig anerkjennelse, og ikke minst bidro nominasjonen til at alle nominerte fikk synlighet og ble satt pris på. Reiselivsmessen bidrar også med dette til å sette lys på reiseblogging, ikke bare som fenomen, men også profesjon. Takk til dere for det! 

Prisutdeling på Reiselivsmessen Foto_Reiselivsmessen

Bilde fra Reiselivsmessens Facebook-side: alle nominerte for 2017 samlet

De nominerte for 2018 er:

The Travel Inspector

Alltid Reiseklar

Hamaca Reiseblogg

GlobetrotterElisa

Sekk og sandaler

Linns reise

Den profesjonelle norske reiseblogger-bransjen er ikke stor og faktisk har jeg ikke bare møtt alle nominerte tidligere, men jeg har også reist med tre av dem ved flere anledninger. 

Her er jeg med Odd Roar Lange (aka The Travel Inspector) i Finland og med Elisabeth (GlobetrotterElisa) og Ingeborg (Hamaca reiseblogg) i Sverige:

Gratulerer til alle seks nominerte for denne anerkjennelsen. Bra jobba, dere! Avgjørelsen faller under Reiselivsmessen i Oslo i januar 2018.

Stafettpinnen skal videre. Måtte den beste vinne 😀 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *