Om Mette Solberg Fjeldheim

Jeg startet Reiselykke etter mange år som reisende, alltid med notatblokka og kameraet klart. Faktisk har jeg en hel eske full av reiseskildringer og notat jeg har samlet opp igjennom 18 år med reise.

-> Her finner du info om Reiselykke

Etter å ha startet en lukket, personlig reiseblogg i 2010, som dekket en tre måneders backpackertur i Sør-Øst Asia, startet jeg Reiselykke i 2011. Først som reiseblogg, og etterhvert som et nettmagasin om reise, med reiseblogg. Les om Reiselykkes policy her

Mette Solberg Fjeldheim i Cinque Terre

-> Les mer om historien bak Reiselykke her

Som Reiselykke skriver jeg selv helst om reiser, reisemål, reiseopplevelser og annet som jeg opplever på reisen og som jeg finner inspirerende. Jeg deler reiseskildringer, fotos og tips fra reiser jeg selv har vært på, først og fremst med tanke på å inspirere til å reise, se mer av verden, oppleve mer av en destinasjon eller for å gå ut av komfortsonen av et hotell eller resort.

Selv setter jeg pris å bli overrasket, å få innsikt i den verden jeg lever i, og ønsker ikke minst å forstå mer av den og oss som bor her. Disse tingene tar jeg mest opp i bloggen her på siden: reisetanker.

Slik reiser jeg

Etter flere år som backpacker, regner jeg meg som ferdig med det i ordets rette forstand. Jeg søker i dag ofte tilsvarende opplevelser, men med bedre komfort, gjerne kombinert med gode mat og vinopplevelser, fortsatt med fokus på destinasjonen, menneskene og kulturen. Dette håper jeg gjenspeilet de artiklene og det som kommer til uttrykk her på Reiselykke.

Som reisende liker jeg å oppleve verden på ulike vis. Jeg reiser oftest med min mann, av og til alene, iblant med venner og annen familie.  Jeg har en forkjærlighet for bilturer og å reise rundt i et land eller et område for å bli nærmere kjent med det. Jeg elsker å utforske, og løfter ofte frem en destinasjon ut fra ulike tema.  Jeg er glad i vakker natur, mat og gode viner, kulturopplevelser og å møte mennesker der de bor. Jeg er også glad i kunst-, kultur- og gourmet-opplevelser i storbyen.

De aller fleste reisene har jeg planlagt selv eller sammen med min mann. Men jeg får også en god del henvendelser om å delta på pressereiser. I de tilfelle jeg takker ja til dette, er artiklene alltid merket med dette.

Men det er ikke alltid bare jeg som deler reiseopplevelser og -tips her på Reiselykke. For du vil også kunne møte ulike intervjuobjekter og gjesteskribenter som forteller om og/eller deler sine beste tips fra steder de bor, har vært, eller kommer fra. Bilder og / eller tekst levert av andre vil alltid komme tydelig frem.

Min bakgrunn

Jeg er 40+, gift og kommer fra forlagsbransjen. Jeg har alltid vært glad i å lese og å skrive og er over snittet opptatt av publisering og medier/kommunikasjon.

Når jeg ikke jobber med en artikkel eller annet knyttet til denne nettsiden, jobber jeg som frilanser, skribent/journalist og konsulent gjennom mitt firma Reiselykke Media. Jeg utgir egne digitale reiseguider som er å få kjøpt i nettbutikken her. Og jeg holder foredrag og kurs relatert til tekst, publisering, blogging og kommunikasjon. Les mer om det her.

-> Ønsker du å samarbeide? Send meg en e-post på post@reiselykke.com

Videre er jeg med-gründer av Nordic Nomads og styremedlem i den veldedige stiftelsen Impact Norway og den frivillige organiasjonen PATA Norway Chapter.

Jeg håper du her finner noen reisetips eller inspirasjon du kan ta med deg på din reise ut i verden.

Takk for at du tok turen innom her!

Mer informasjon om Reiselykke

Vennlig hilsen

Mette Solberg Fjeldheim

Grunnlegger og ansvarlig utgiver av Reiselykke

– Reiselykke™ er et registrert ordmerke –

Klikk på bildet under for å se filmen om Reiselykke – 5 år på 3 minutt

https://www.youtube.com/watch?v=rVLMi1iKFN0YouTube sitt forhåndsvisningsbilde