Vinn flyreise! AirHelp feirer nyhet med konkurranse

Konkurranse
Reklamesamarbeid med AirHelp

AirHelp lanserer et nytt digitalt verktøy for reisende, hvor du kan holde rede på din egen reisestatistikk og som samtidig sjekker om du har krav på kompensasjon ved forsinkelser og kanselleringer. Dette feirer de med en konkurranse der du kan vinne en flyreise til et valgfritt sted.

Har det hendt at du har fått et fly kansellert? Eller at det er kraftig forsinket? Det har jeg. Opptil flere ganger. Og det er ikke bare irriterende – det har også medført andre problemer, som tapt arbeidsinntekt, møter som må avlyses, ekstra utgifter og lange, kjedelige timer på flyplassen.

Det verste var den gangen vi, etter å ha sittet i fire timer i flyet på Gardermoen, endte med å taxe tilbake, bli fraktet med buss til et iskaldt romjulsstengt hotell og innlosjert der til neste dag. Vi kom frem et døgn forsinket og rakk så vidt det var å feire nyttår i Thailand det året.

Jeg tenkte aldri på at det kunne hende jeg hadde krav på kompensasjon den gangen. Heller ikke den gangen jeg ble sittende på flyplassen i mange timer, i stedet for i avtalte jobbmøter i Oslo, fordi flyet jeg skulle reise hjem med samme morgen var overbooket.

For visste du at du kan ha krav på opptil € 600 i kompensasjon for avbrutte flyvninger du har hatt innenfor de siste tre årene?

Det er dette som er utgangspunktet for selskapet AirHelp, som har satt som mål å ta seg av våre klager om flyet blir forsinket eller kansellert. Inntekten får de av en prosentandel av en eventuell kompensasjon for sine klienter.

Nå lanserer selskapet en ny tjeneste som både hjelper deg som reisende å holde rede på egne reiser, og som også synliggjør situasjoner der kansellerte flyreiser bør medføre kompensasjon til deg som reisende. Tjenesten kalles ”Boarding Pass Scanner” (flybillett scanner), og innebærer lanseringen av en helt ny, kunstig intelligens, kalt Lara, som er utviklet av selskapet.

Dersom du kobler e-posten din til denne tjenesten, som du finner her, enten det er Gmail, Hotmail eller Microsoft Outlook, vil tjenesten raskt finne frem til de flyreisene de siste tre årene du eventuelt har krav på kompensasjon for.

AirHelp

Dette nye verktøyet legger også til rette for at du skal kunne følge og dele dine reiser rundt i verden – hvilke land du har besøkt, hvilke flyplasser du har reist fra og hvor lang tid du har tilbrakt i luften. Kartet lages basert på dataene tjenesten finner i din innboks og kan deles i sosiale medier.

For å feire denne lanseringen, arrangerer AirHelp en konkurranse, der du kan vinne en flyreise til et valgfritt sted i verden. Alt om konkurransen finner du i info-boksen under.

Lykke til! 

Vinn flyreise!

Nå lanserer AirHelp.no en helt ny teknisk løsning for alle som har opplevd forsinkelser. Med noen få klikk kan du sjekke om du har rett på kompensasjon for forsinkede flyreiser hele tre år tilbake i tid.

I tillegg kan AirHelp holde deg oppdatert i fremtiden og sjekke om du har krav på kompensasjon på alle dine reiser. Du vil i så fall motta en automatisk melding hver gang.

Den nye funksjonen gir deg også et fargerikt kart over dine tidligere reiser, som du enkelt kan dele med dine venner på Facebook og Twitter. Du kan også se hvor lenge du har vært i luften, hvor mange land du har besøkt, og mye mer.

Test ut løsningen nå og få sjansen til å vinne en flybillett til et valgfritt sted i verden! For å vinne må du:

  1. Last ned verdensskartet her
  2. Gå inn på Twitter og Facebook og del dine beste reiseopplevelse med oss. Husk å merke postene med hashtag #AirHelp #travelgoals #travelmap #travel, og ikke minst taggen @airhelp (da kan vi finne deg igjen).

 

NB! Se konkurranseregler her. Lykke til! AirHelp kårer en heldig vinner 16. februar.

Flyreise

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.