Beste frokost i London

Pochert egg Chiltern Fire House

Luksuriøs hotellfrokost eller uformell kvalitetsmat på delikatessebutikk? Her er mine personlige favoritter for hvor du finner beste frokost i London. Jeg ser da selv gjerne etter stemning, stil og god mat. 

Når du booker hotell i London, er det ikke vanlig at frokost er inkludert. Det betyr at du enten må betale for frokost på hotellet eller gå et annet sted å spise. Nå er London en storby med bakerier og kaféer på nærmest hvert hjørne, så det er ikke vanskelig å finne frokostservering. Det finnes også tilbud for enhver smak og prisklasse. Men her har jeg samlet noen personlige favoritter, om du har lyst å spise god frokost, på et hyggelig sted – og gjerne bruke god tid.

Style Guide: London

Les også: London for livsnytere

London er storbyen som fortsatt rager høyest på lister over storbyer nordmenn reiser til. Ikke så rart kanskje, så mye denne historiske og levende byen har å by på.
Men det koster å være kar, om man skal nyte det beste av hva London har å by på. Denne mini-guiden tar utgangspunkt i en kort weekend i London, med ankomst fredag kveld og 48 timer til disposisjon. Her finner du også flere praktiske reisetips.
Les mer her

Mine favoritter: Beste frokost i London

Chiltern Fire House

Restauranten på Chiltern Fire House, André Balazs’ luksushotell i London, serverer herlig frokost i de herligste omgivelser. Nedtonet luksus, koselig og lunt, med super service. Menyen leser du her

The Ivy Chelsea Gardens

Et superhyggelig all day dining-sted, med også en bakhage som er sval og fin sommerstid. Her er det frokost á la carte som gjelder, med godt utvalg av både lette, sunne retter og varierte retter med egg og andre godsaker. Menyen finner du her

Baltazar

New York klassiker i London, med fransk stil og lun atmosfære i brasseri-style restaurantlokale. Her får du full English Breakfast, vegetarmeny, og ikke minst et godt og variert utvalg av petit dejuner. Her kan du velge og vrake mellom hummersmørbrød, quinoa salat og smashed avocado med posjert egg. For å nevne noe … Se menyen her

Dalloway Terrace

Frokost på Dalloway Terrace, Hotel Bloomsbury

Á la carte frokost serveres utendørs på terrassen året rundt, under varmelamper så klart. Her er hyggelig service og klassisk meny, med innslag av Full English Breakfast, Acai Bowl og ulike eggeretter. Se menyen her

No 6 at La Fromagerie

Herlig delicatessebutikk med egen kafédel, som har serveringssted flere steder i London. Jeg har kun besøkt den i Marylebone. Her serveres gode teer og kaffe, samt frokost, lunsj og middag. Til frokost finner du varierte frokostretter, som grøt, ulike bakervarer, ostesmørbrød og eggeretter. Se menyen her

Hotel Durrants

Frokostserveringen på The Durrants Hotel er á la carte, der du kan velge hva du måtte ønske fra menyen. Her spiser du i historiske omgivelser i hotellet fra 1790. Det å spise frokost her, handler vel så mye om omgivelsene som maten, for min del. Men her kan du velge blant klassiske retter, som toast, eggeretter m.m.

De beste frokoststedene i London

Her fra Hotel Durrants’ frokostsal

affiliate-reklame / booking.com

Mine favoritthotell i London

The Durrants

Durrants Hotel

Et herlig historisk hotell i Marylebone, som har vært drevet av familien Miller i snart 100 år. Her finner du unikt innredede rom i en Georgiansk bygning, med rolig beliggenhet, men samtidig sentralt og nært butikker, restauranter og museum.

Les mer her

The Hoxton, Shoreditch

The Hoxton Shoreditch

Et trendy og uformelt hotell sentralt i Londons Shoreditch, med undergrunnen knappe 5 minutter unna. Området byr på spennende byliv, markeder og restauranter.

Les mer her

The Ned

The Ned London

Et hotellkonsept der du kan tilbringe hele helgen innendørs – om du vil. Her er noen av Londons beste restauranter, kule barer og en scene midt i foajéen, hvor det ofte er et lite jazzorkester.

Les mer her

 

Chiltern Firehouse

Chiltern Firehouse

Et nedtonet luksushotell midt I hjertet av Marylebone beliggende i en tidligere brannstasjon fra 1889. Dette er et av hotellkongen André Balazs’ eksklusive og lekre hotell, som er en opplevelse å bo på – men også dyrt.

Se hotellets egen nettside

The Hoxton, Holborn

The Hoxton Holborn

Et trendy og uformelt hotell sentralt i bysentrum av London, Holborn, med kort gange til undergrunnen. Stilfullt innredet og med tilbud om lån av sykler.

Les mer her

The Bloomsbury Hotel

The Bloomsbury London

Dette luksushotellet ligger midt i teaterdistriktet, nært Tottenham Court Road undergrunn og The British Museum. Hotellet har et par stilfulle barer og ligger nært gode shoppingmuligheter.

Les mer her

Les også:

London-tips: Gode restauranter

 Se London fra oven

 Hackney og Dalston – hipsternes London

 Brixton – Londons karibiske bydel

 The Ned – Londons nye storstue

 London for livsnytere

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.