Deler reisetips til Williamsburg i VG

Brooklyn Bridge, New York

Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg digger New York – som så mange andre. Et av områdene jeg har besøkt flere ganger, og som jeg kommer til å oppsøke igjen også senere, er Brooklyns Williamsburg. Nå har jeg fått anledningen til å skrive om det hippe området i VG. 

Mitt første møte med Williamsburg var i 2012, det samme året det første hotellet ble åpnet i denne delen av Brooklyn. Med andre ord: området var for lengst oppdaget. Også Manhattans befolkning hadde begynt å snuse på boligene og den ene trendy restauranten etter den andre hadde allerede både åpnet og lukket og åpnet igjen. Stadig nye restauranter kom til, og med det en omskiftelig restaurantscene, der noen holder ut, andre byttes ut.

Fortsatt er bildet slik. Siste nytt er at sørstatsrestauranten Peter’s Since 1969, har stengt dørene (Dessverre! Det var en institusjon, spør du meg). Men gode nyheter avslører at det er kommet nok en bokhandel til Williamsburg – selveste McNally Jackson har åpnet i 4th street. Jeg tipper jeg tar turen innom neste gang.

 

Neste gang vil jeg også gjerne ta turen tilbake til klassikeren Five Leaves, og så lurer jeg på om jeg skal sjekket ut det nye Hoxton hotellet som kommer om ikke lang tid. Ett er i hvert fall sikkert: det er nok av trendy hotell å velge mellom i Williamsburg nå for tiden.

Du finner gode tips til trendy hotell, hyggelige spisesteder og andre opplevelser i Williamsburg i artikkelen i VG, som du kan lese her.

PS! Fikk du forresten med deg mine tips til hva du kan gjøre New York om vinteren? Denne ble også skrevet for VG Reise, og du finner den her.

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.