En minneverdig reise

Artikkelen er sponsetÅ reise handler ikke alltid bare om å se nye steder, kulturer og møte nye mennesker. Det kan også handle om å tilbringe kvalitetstid med de man er glad i, der man deler en unik reiseopplevelse, sammen. 

Som jeg deler i denne artikkelen om tips til julegaver til reiseglade, setter jeg selv stor pris på gaver og opplevelser som kan deles. Det er ikke alltid man har mulighet til å reise langt, men av og til er det fint å kunne unne seg litt kvalitetstid med sine nære og kjære.

Sist helg var jeg heldig og hadde familie på besøk i Oslo. Tidligere i høst tilbrakte jeg en langhelg i Berlin med min 12 år gamle niese – en reise der vi fikk kvalitetstid sammen og som lærte henne mye nytt om et land hun ikke kjenner så godt fra før. Det er ikke første gang jeg er på tur med mine nieser, og dette er opplevelser og kvalitetstid jeg setter stor pris på. Dette er reiser som skaper varige minner for oss begge.

I helgen tilbringer jeg også tiden med familie i London – en storby mange nordmenn reiser til for nettopp å oppleve julestemning nå i tiden før jul. Men også for neste år har jeg en reise planlagt sammen med nære og kjære.

Det har etterhvert blitt en tradisjon for min mann og meg å møte det nye året i et nytt land, fortrinnsvis med tærne i sanden på ei strand et varmt sted. Dette er vår årlige julegave til hverandre; da har vi tid sammen, anledning til å reflektere over året som gikk, tid til å tenke over og planlegge litt for året som kommer.

Hver romjul pleier vi derfor å ta turen til et nytt sted. I fjor reiste vi til Sri Lanka – et land jeg ble veldig begeistret for og hvor vi delte mange unike reiseopplevelser som par. Året før tilbrakte vi en ukes tid i Oman, med strand-, kultur-  og storbyopplevelser i Muskat og enda mer eksotiske opplevelser innover landet. Vi har tilbrakt romjul og nyttår i Thailand og i Kina – men også i mer kjølige Milano, der vi fikk oppleve tradisjonsrik nyttårsfeiring på italiensk.

Flyselskapet KLM står bak denne filmen under om alt hva en minneverdig reise kan være:

Hender det at du ønsker deg – eller gir bort – en reise til noen du er glad i til jul?

Denne artikkelen ble sponset av flyselskapet KLM

Reiselykke

Reiselykke er et uavhengig nettmagasin/reiseblogg, med fokus på bærekraftig reise, kultur og tradisjon. Reiselykke ble etablert i 2011 og er kåret Norges beste reiseblogg (2017).

error: Content is protected !!