Folkets reiselivspris 2019 er kåret!

Folkets reiselivspris 2019
Vinneren ble Sygard Grytting, en slektsgård fra 1300-tallet. Gratulerer!

Det var under reiselivsbransjens store prisdryss, Grand Travel Award 2019 på Wallmann’s i Oslo i går kveld, at også vinneren av Folkets reiselivspris endelig ble offentliggjort. Og vinneren ble slektsgården Sygard Grytting!

I motsetning til de øvrige kategoriene i Grand Travel Award, som stemmes frem av bransjen selv, er det de reisende som stemmer frem sine favoritter i Folkets Reiselivspris.

I alt ti nominerte kjempet om tittelen «Folkets favoritt», der juryen har valgt ut fem kandidater, mens folket selv – altså lesere av Reiselykke, Norsk Ukeblad, Travel News, REIS, samt brukerne av parkeringstjenesten FlightPark – har både valgt ut fem kandidater til OG stemt frem vinneren.

→ Oversikten over alle ti kandidater kan du se her

På 3. plass kom Hurtigruten, mens 2. plass ble tildelt Destinasjon Trysil. Vinneren ble altså slektsgården Sygard Grytting, som har vært i Grytting-slektens eie siden 1300-tallet.

— Da jeg arvet gården av min onkel må jeg innrømme at det var med blandete følelser. Vi måtte virkelig tenke igjennom det faktum at dette ville være et valg for livet, forklarer Stig.

Stig er utdannet sivilingeniør i byggeteknikk, og kona Hilde ergoterapeut. Det ble med andre ord en stor endring i livene til dem begge da de bestemte seg for å bytte et hektisk byliv med en enda mer hektisk, men langt friere tilværelse i Gudbrandsdalen.

Her kan du lese mer om vinneren Gratulerer med pris!

Årets hederspris gikk til Petter Stordalen. Les mer om reiselivsbransjens store prisutdeling på Travel News

Folkets reiselivspris 2019

Alle vinnerne under gårsdagens Grand Travel Awards samlet på scenen

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Tags

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.