I fyr og flamme på Fyri resort

I fyr og flamme på Fyri resort

Fyri Resort byr på luksus til fjells som ingen andre norske høyfjellshotell byr på. Ja, jeg tør påstå det. Selv uten å ha besøkt dem alle. 

For dette er jo som var vi i alpene. Eller i storbyen. Det minner helt klart om The Ned i London, bare det er mye større. Jeg tror det er teppene som gjør det. 

Fyri resort Hemsedal

Jo, det minner også om The Roxy, i New York. Det er den dunkle belysningen og den insisterende musikken som gjør det. Helt klart. 

Men det Fyri minner aller mest om, er søsterhotellet Hotel Strandbaden i Falkenberg. Og samtidig ikke. For der Hotel Strandbaden er lys og ven, er Fyri mørk og mystisk. Her er dunkelt, med myke tepper, mørkt tre og maksimalt med kos og hygge. 

Fyri resort Hemsedal

Hos Fyri finner vi dunkle kroker, lune hi og stilfull innredning. Vi finner pool og peis, bar og  bordtennis om hverandre. Hotellet er som skapt for samvær, for å henge i loungen eller ute ved bassenget. 

Bare så synd, da, at koronaen er her og skaper avstand. Samtidig er det nettopp derfor det er så fint å være her, nå når vi må holde avstand. For her er det også rom for akkurat det. Her er høyt under taket, nok av lounge-muligheter og god plass mellom bordene i restauranten. 

Ja, hit kan man jammen dra, igjen og igjen. Skulle jeg ønsket meg én ting bedre, var det en stillesone. Slik at vi med fleksibelt kontor også kunne dra dit for å jobbe som de digitale nomader vi er blitt. Uten at både tanke og tale blir overdøvet av loungemusikk. Men kanskje har det løst seg til neste gang? Det er lov å håpe.

Fyri resort Hemsedal

Noen tips:

Fyri resort ligger i Hemsedal og har tilbringerheis til skibakken. 

Les også: Reisetips til Hemsdal

Hotellet tilbyr ulike pakker med tilbud. Frokost og middag sto absolutt til forventningene. Hotellet har basseng inne og ute, med bar. Da vi var der var det kun mocktails på menyen, men det går jeg ut fra var et koronatiltak. 

Fyri resort Hemsedal

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!