Gratis ebok med New York-tips

Reiselykke i New York

Reiselykke lanserer sin første ebok! En aldri så liten ebok med New York-tips og inspirasjon til reisen  – og den er helt gratis. 

Noen av tipsene har du kanskje lest før, her på Reiselykke. Andre ikke.

Reiselykke i New York. En inspirasjonsguide til New York-turenEboka er laget spesielt med tanke på mobil bruk, som på iphone og ipad, og kan leses og lagres i app’en iBooks. Men du kan også lagre den på din egen mac eller pc, du kan lese den som en pdf eller du kan printe den ut. Du bestemmer selv. Men den gjør seg aller best digitalt – for da kan du klikke på linkene som er lagt inn i e-guiden.

Det eneste du må gjøre, er å melde deg på det månedlige nyhetsbrevet fra Reiselykke. Jeg skriver månedlig, først og fremst fordi jeg ikke ønsker å spamme innboksen din. I blant kan det hende det går noe kortere tid mellom epostene – andre ganger lenger. Gjennom nyhetsbrevene vil du få tips til artikler du kanskje har gått glipp av, andre nyheter fra Reiselykke – og kanskje det til og med vanker et og annet godt tilbud?

I inspirasjonsguiden vil du finne reiseskildringer, fotos fra New York, samt tips om restauranter, gallerier og museer og praktiske reisetips over 50 sider.

Har du lyst å melde deg på nyhetsbrevet?

Fyll ut skjemaet under, bekreft mailen du får i din innboks – og eboka kommer din vei om ikke lenge.

NB! Dette tilbudet om automatisk tilsendt eguide til New York ved påmelding av nyhetsbrev er nå ikke lenger aktivt (fom. 17. juli 2015). Eboka er under revidering. Ønsker du likevel litt ekstra tips til turen, send meg gjerne en e-post: post@reiselykke.com

Hilsen Mette, Reiselykke

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.