Nyhet: Vi utgir håndbok om togreiser!

På skinner. Ut i Europa med tog
reklame for egen utgivelse

Togreiser er i vinden som aldri før, men det er ikke bare-bare å planlegge togturen ut i Europa. Det gjør vi derfor noe med: Togbloggen og Reiselykke har gått sammen om å utgi eboka På skinner. Ut i Europa med tog.

Oppdatert utgave i salg per oktober 2019

Stadig flere ønsker å reise mer med tog. Det tyder i hvert fall stadig flere avisoppslag og engasjerte delinger i sosiale medier på. Men, som mange er klar over, er det per i dag ikke alltid bare-bare å reise fra Norge og ut i Europa.

Likevel: Det er fullt mulig å reise ut i Europa med tog, det vet de mange interrail-reisende gjennom mange år på skinner ut i verden. Men det må planlegges – og det er nettopp der Sigrid Elsrud og hennes nye håndbok kommer inn.

Togbloggen blir ebok

Bilde av tog, illustrasjon til artikkelen

Sigrid Elsrud er en ekte togentusiast og kvinnen bak togbloggen.no – en reiseblogg som, akkurat som navnet tilsier, spesialiserer seg på togreiser. Og det er Sigrid som skriver og er bokens togekspert: Hun har erfaringen og kunnskapen om hvordan man best orienterer seg, planlegger og gjennomfører en togreise ut i Europa med utgangspunkt i Norge. Sammen har vi utviklet denne eboka som handler om å reise med tog.

Vi har valgt ut fem fokusland; Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia og Belgia. Her guides du i hvor du kan bestille togreiser og planlegge en togreise, om å reise hurtig og om å reise langsomt. Her kan du finne nyttige tips til hvordan du best pakker for en togreise, hvordan du orienterer deg på togstasjonen, om hvor det kan være lurt å stoppe underveis – og mye, mye mer. Sigrid har med forslag til både raske reiseruter og langsomme, vakre togturer.

Les mer om eboka her

Håndbok for togreiser

Vi håper Togbloggens nye håndbok blir et nyttig og hyggelig hjelpemiddel til planleggingen av årets togreise for nye togreisende!

Samarbeid og reiseglede

En stor takk til Sigrid Elsrud, som har vist meg den tillit å inngå dette samarbeidet. Sigrid og jeg møttes over felles glede over å reise. Vi to har nå jobbet med om dette prosjektet i flere måneder, og det har vært både moro og lærerikt! En stor takk til medlesere og sparringpartnere, samt Ingun S. Harloff og Birgit Alm som har laget de fine kartillustrasjonene i boka.

Nå håper vi denne boken kan bidra til at flere som ønsker å reise mer og lengre med tog, enklere klarer å planlegge sin egen togreise. Det er ikke alltid helt enkelt, men la Sigrid vise vei, så skal du se at det går bra! 

Her kan du lese hva Togbloggen skriver om utgivelsen

Under kan du ta en titt på de første sidene i boka

KJØP EBOKA HER!

Om Reiselykke Media

Reiselykke er et reisemagasin og -blogg, som også utgir reiseguider og håndbøker for reisende.  Les mer om indieforlaget Reiselykke her

Her finner du alle utgivelser fra Reiselykke

Relevante artikler

 12 tips til fine togturer
 Å reise med tog: Reiselykke på to skinner
 Flyskam: Bør vi skjemmes – eller fly ansvarlig?
 Med historisk tog til Sollér
→ Flåmsbana – verdens bratteste togreise
→ Et saktegående togeventyr
Å reise med tog i England

Det er en fin opplevelse å reise med tog, og ofte en mulighet til å oppleve mer på reise.

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Med forbehold om skrivefeil, samt at steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 kommentarer

  • Så kjekt med mange togtips samlet i en bok. Jeg skal selv med den transibirske jernbane i sommer så da får jeg prøve meg på en lang togtur 🙂 Jeg har ikke tatt altfor mye tog før men synes det er en fin måte å se verden på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.