Hjelp til reisen ut i Europa med tog

Med tog ut i Europa

Togreiser er i vinden som aldri før, men det er ikke bare-bare å planlegge togturen ut i Europa. Det gjør Reiselykke derfor noe med!

Stadig flere ønsker å reise mer med tog. Det tyder i hvert fall stadig flere avisoppslag og engasjerte delinger i sosiale medier på. Men, som mange er klar over, er det per i dag ikke alltid bare-bare å reise fra Norge og ut i Europa.

Likevel: Det er fullt mulig å reise ut i Europa med tog, det vet de mange interrail-reisende gjennom mange år på skinner ut i verden. Men det må planlegges – og det var nettopp derfor eboka På skinner. Ut i Europa med tog ble utgitt. Nå er rutetider endret og boka er for tiden ikke lenger i salg.

Men fortvil ikke – hjelpen finner du i boksen under: 

HJELP TIL REISEN UT I EUROPA MED TOG

Se denne artikkelen for hjelp til planlegging av reisen med tog ut av Europa

Denne artikkelen viser vei med tog ut i Europa, samt kombinasjonen tog, buss og båt. Artikkelen inneholder informasjon om nettsider og togselskap som er til nytte i planleggingen av en togreise fra Norge.

Togbillett


For mer inspirasjon til reiser med tog, se disse reiseartiklene

Bilde av tog, illustrasjon til artikkelen

2 kommentarer

  • Så kjekt med mange togtips samlet i en bok. Jeg skal selv med den transibirske jernbane i sommer så da får jeg prøve meg på en lang togtur 🙂 Jeg har ikke tatt altfor mye tog før men synes det er en fin måte å se verden på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.