Hjelp syriske barn på flukt

Eiketre, symbolikk

Syriske barn er på flukt, og de trenger hjelp. Nå!  Vil du gi kr. 100,- av ditt reisebudsjett til noen som virkelig trenger det?

Du har kanskje allerede bidratt på ditt vis. Det er mange som har engasjert seg i flyktningekrisen, og det er flott å se den rausheten som finner sted, blant annet gjennom Facebook-gruppen «Refugees Welcome to Norway».

Selv har jeg valgt å gi min støtte til Redd barna, som er til stede for barn som er på flukt hele veien, der de kommer fra, ved Middelhavet, langs ruten gjennom Europa og her i Norge. Nå har jeg også valgt å opprette en innsamlingsaksjon gjennom Redd barna, der pengene uavkortet går til Redd barnas hjelp for syriske barn på flukt.

Hvor mye kan du avse av ditt reisebudsjett? Om hundre av oss bidrar med kr. 100,- klarer vi sammen å reise 10 000,- kroner, som vil gå til det behovet barna har, der de er. Det er så klart mulig å gi mer, om du føler for det. Hvor mye klarer vi tilsammen?

Hva går pengene til?

Pengene vil gå til blant annet vann, mat, bleier, våtservietter, såpe og melk. Les om det arbeidet Redd barna gjør for flyktninger i krise

Redd Barna bruker 87,8% av sine penger på arbeid for barn, mens 12,2% brukes på administrasjon og til å skaffe flere penger.

Bidra gjerne på min aksjon «Hjelp syriske barn på flukt» 

eller start din egen aksjon her.

 innsamlingsaksjon redd barna

 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.