Hotell i New York – noen tips

hotell i new york
Fra 5th Ave. Artikkelen inneholder reklamelenker.
Denne artikkelen inneholder reklamelenker til booking.comHar du planer om å reise til New York og lurer på hvor du skal bo? I denne artikkelen finner du våre beste tips til overnatting på hotell i New York. 

Ønsker du å oppleve pulsen og atmosfæren i Soho og West Village? Da kan det være lurt å bo downtown. Er det sommer, og du har lyst å dra på trendy utesteder, bo kult og der det skjer? Kanskje Meatpacking District er det rette for deg. Eller kanskje vil du heller sjekke ut hipsternes Williamsburg?

Hotellrom i New York er ofte ganske små. Det kan være verdt å oppgradere til et større, om du har tenkt å være mer på rommet enn bare for å sove om natten. Og nettopp fordi rommene så ofte er små, kan det også være lurt å finne seg et hotell med trivelig lounge-området, der du kan jobbe, lese eller ta deg en drink – kanskje mens du venter på resten av reisefølget?

→ Les også om mine beste tips til restauranter i New York og om disse seks anbefalte museumsbesøkene

Her er våre beste tips til hotell i New York

New York

Hotell Downtown New York

The Roxy Hotel Tribeca

Lunt, hyggelig og med personlig service. Musikk-hotell med jazz-klubben The Django i kjelleren, kino, oyster-bar og kaffe-bar. Rom med 70-talls inspirasjon og gode senger. Ligger sentralt, med kort gangavstand til Soho, nært flere hyggelige spisesteder og barer. Ny personlig favoritt!

The Roxy Tribeca New York (1 of 1)

Les mer her

Soho Grand Hotel

Det trendy klassiske hotellet Soho Grand Hotel ligger nært kunstgallerier, designerbutikker og populære restauranter. Om sommeren er det en uterestaurant, om vinteren er det herlig å slå seg ned for en kopp te i loungen i andre etasje. Tips: be om rom høyt oppe med utsikt uptown.

Les mer her

Nomo Soho

Med super beliggenhet nær Sohos shopping-muligheter og trendy restauranter, finner vi Nomo Soho (tidl. Hotel Mondrian Soho). Og her er det absolutt verdt å tilbringe en kveld, bare i seg selv.

Hotel Nomo New York

Utsikt fra et av rommene på Hotel Nomo i Soho

Les mer her

The Standard High Line

Designhotell i Meatpacking District med utsikt mot Frihetsgudinnen i det fjerne. Takterasse med boblebad, rom med panoramautsikt og hyggelig restaurant i første etasje.

Les mer her

Dream Downtown

Ungt og hipt, med utendørs svømmebasseng. Rommene har designmøbler og kuøye-vindu.

dream hotel, hotell i new york

Dream Hotel

Les mer her

Gansevoort Meatpacking*

Med kort avstand til Whitney Museum of American Art, samt takterrasse med basseng og bar. I tillegg til treningsrom, tilbys også spa og yoga-klasser.

Les mer her

Hotel Hugo

> Relativt nyåpnet designhotel i Soho, med italiensk á la carte restaurant, takterrassebar og treningsrom.

The Standard High Line New York

Et rom med utsikt … på The Standard High Line

Les mer her

Hotell Midtown New York

Library Hotel

Et boutique hotell like ved Grand Central – og ser perfekt ut for enhver bokelsker. I tillegg har det fått svært høye score på booking.com

Les mer her

Hotell Uptown New York

The Plaza Hotel

Internasjonalt anerkjent like ved Central Park og 5th Ave. Kjent fra «Hjemme alene»-filmen. Med restauranter og barer, samt ettermiddagste. Dessverre er ikke hotellet lenger helt det samme, etter at deler av bygget ble solgt ut som leiligheter.

Les mer her

hotell i new york, mandarin oriental

Utsikt fra Mandarin Oriental

Mandarin Oriental New York

På toppen av Time Warner Center ligger dette hotellet, med utsikt mot Central Park og shopping-muligheter i etasjene under. Her ligger også en av våre favoritt-restauranter: Asiate.

Les mer her

Hotell i Willliamsburg, Brooklyn

McCarren Hotel & Pool

Med utsikt mot Manhattan, basseng i bakgården og personlig, hyggelig service, er dette et topp hotell å bo på, om du ønsker å sjekke ut Brooklyns Williamsburg.

Hotell i New York, williamsburg, mccarren hotel & pool

Bassenget i bakhagen til McCarren i Williamsburg

Les mer her

Wythe Hotel

Et kult hotell like på hjørnet nedenfor McCarren Hotel & Pool. Personlig besøkt!

Les mer her


Mer å lese fra New York

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.