Klar for en ny reise

En tid for alt
Hva som venter meg bak neste sving, er jeg ikke 100 % sikker på - men jeg vet nok til å følge stien videre

«Gjorde reise til jobb»: Dette var overskriften i Haugesunds Avis siste lørdag i februar. Intervjuobjektet var meg. Nå er det en realitet. Ikke bare på deltid, som jo var utgangspunktet for artikkelen – men nå også på fulltid. For det er en tid for alt og et nytt kapittel skal skrives. Jeg er klar for en ny reise, nå som selvstendig næringsdrivende. 

Jeg har spasert ut gjennom de tunge, sorte smijernsportene som kjennetegner det erværdige forlagshuset Aschehoug på Sehestedsplass for siste gang. Adgangsbrikken er levert. Jeg er klar. 15 år etter min første arbeidsdag har jeg spist min siste lunsj her, sendt min siste mail og sagt farvel en siste gang. 


Det er en tid for alt. Et nytt kapittel skal skrives. Med i kofferten har jeg med meg kunnskap jeg har tilegnet meg i de mange roller jeg har hatt i forlaget. Men mest har jeg lært av alle forfatterne jeg har hatt æren av å jobbe sammen med, alle designerne, fotografene, illustratørene og fagpersonene, samt mange av de kollegaene jeg har jobbet med opp igjennom årene. 

Verdier som mot, integritet og engasjement vil jeg gjøre mitt beste for å ta med meg videre ut i den store verden. Jeg satser for fullt nå. Reiselykke skal videreutvikles. Flere reiseartikler skal skrives. Flere digitale guider publiseres. Og flere reiser skal gjennomføres. 

Ikke minst fortsetter jeg med frilansvirksomhet som jeg har bygget opp gjennom mitt lille foretak Reiselykke Media over noen tid. Jeg kommer også til å fortsette med mitt engasjement for den veldedige stiftelsen Impact Norway, som Reiselykke har vært ambassadør for en tid. 

Globus

Be careful what you wish for, you might just get it, er det noe som heter. 

Dette kan sies om den dagen jeg fikk jobb i Aschehoug – en stor drøm ble da realitet. Det var bare dette, å få jobbe nettopp her, som sto som den ultimate arbeidsplassen, for meg. Slik har det vært i hele 15 år. Om ikke hele tiden, så i hvert fall mange av årene.

For det samme kan også sies om dagen i dag:

En ny drøm ble skapt over tid. Nå er også denne en realitet: jeg blir nå min egen sjef på fulltid og skal også dyrke og leve av mine lidenskaper på ubestemt tid: å skrive, å lese, å reise og å fotografere – samtidig som jeg gjennom Impact Norways innovative veldedighetsprosjekter får bidra til å gjøre en forskjell i vanskelig tilgjengelige områder i andre deler av verden. 

Den virkelige verden er der ute. Ikke inne i mørket på et kontor. Likevel vil jeg fra tid til annen være å finne ved en pult på SoCentral på Sentralen i Oslo. I hvert fall noen tid fremover. 

Det er en tid for alt. Takk for meg, Aschehoug. Velkommen, verden! 

Skulle du trenge mine tjenester er jeg å nå på post@reiselykke.com. Jeg er ledig for alt som er spennende og inspirerende! 

Reiselykke langs veien i Ourika-dalen i Marokko

Nøyaktig hvor veien går videre, vet jeg ikke – men jeg vet nok til at jeg tør følge den!

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

14 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.