KLM: 5 tips til en mer miljøvennlig flyreise

ikke-betalt reklame

KLM har nettopp lansert en kampanje som viser hvilke grep de har tatt og tar for fremtiden – inntil det å fly er bærekraftig. Her er KLMs fem tips til en mer miljøvennlig flyreise. 

Vi flyr ikke mindre enn før, og tendensen er at vi vil fly enda mer i fremtiden. Det er bekymringsverdig så lenge flyindustrien står for 2% av alle CO2-utslipp. Dermed må flyselskapene og vi som reiser sammen gjøre det vi kan for at flyreiser i fremtiden blir fullt ut bærekraftig.

KLM har siden 2008 hatt en klimaplan. Hver dag jobber KLM med flere initiativer for en bærekraftig flyindustri. Sammen med Air France har KLM nå i 12 år på rad blitt kåret vinnere av Dow Jones Sustainability Index. Nå ønsker KLM å sette fokus på hvordan de, sammen med oss som reiser, kan få til en varig endring og endelig klimavennlig flyreise i fremtiden. 

KLM

KLM ønsker å sette fokus på hvordan de, sammen med oss som reiser, kan få til en varig endring og endelig klimavennlig flyreise i fremtiden.

KLMs 5 tips til en mer miljøvennlig flyreise

Tips #1

Pakk lett! I luften spiller hvert eneste gram en rolle. Jo lettere flyet er, desto mindre drivstoff blir brukt. Tenk også på at vekten kan variere mye mellom ulike kofferter.

Tips #2

Sammenlign ulike flyselskaper og hva de gjør for miljøet før du bestiller din reise. Du kan for eksempel sjekke hva flyselskapet har av klimamål, og om de serverer vegetarisk mat ombord.

Tips #3

Kjøp klimakvoter til reisen. Det gjør du når du bestiller, og du kan selv velge hvor stort beløp du vil bruke.

Tips #4

Hvis du foretar flyreiser i forbindelse med jobben, så sjekk med bedriften din om de kjøper klimakvoter eller på annet vis bidrar til mer bærekraftige forretningsreiser.

Tips #5

Tilbyr flyselskapet du reiser med en digital nedlasting av aviser og magasiner? Hvis du laster ned appen i forveien, så er det mindre behov for papir ombord. Det reduserer også vekten på flyet.

Som KLM sier:

Sammen skaper vi forandring, inntil det er bærekraftig

Dette er ikke et betalt innlegg. Imidlertid merker jeg det med reklame, pga. at KLM har sponset noen av mine reiser

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.