Lido di Venezia

Det er her det skjer under filmfestivalen i Venezia. På Lido di Venezia ligger filmpalasset side ved side med Hotel Excelsior, hvor stjernene bor. Begge bygninger vendt ut mot havet, med stranden som frister i front.

Lido di Venezia

Det er her alle festene og prisdryssene foregår. Det er her blitzlampene fyres løs og vakre mennesker poserer og smiler pent til kameraet. Men ikke i dag.

Nå er sommeren på hell og vel så det. De færreste strandrestauranter har åpent. Noen få soltilbedere ligger avslappet på hvitdekket solseng. Leser en bok, kjenner sola lune litt på huden blottet for en liten stund. De tøffeste har våget seg på en dukkert.

Lido di Venezia

Men de aller fleste som oppholder seg på stranda i dag er ute på vandring. Rusler litt bortover langs stranden. Kaster skoene og stikker tærne uti havet, som en siste hilsen til sommeren som var. Så står de der, kjenner bølgene fukte buksekanten, og titter ut over horisonten. Som oss to.

Lido di Venezia

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.