Nytt reisefølge til Madrid

Nytt reisefølge til Madrid

Forfatter og sommelier Jon Berg er ute med ny kokebok. Denne gang tar han oss med på tapasrunde i Madrid. Med gode adresser og tilpassede oppskrifter blir dette en veiviser til gode spanske restauranter – også på vårt eget kjøkken.

Sammen med Rodrigo Belda har Jon Berg samlet inn 100 oppskrifter fra det spanske kjøkken, som er tilpasset det norske kjøkken – og som sørger for at reisen til Spania ikke trenger være lenger enn via kjøkkenbenken.

Den spanske hovedstaden Madrid har ingen kystlinje, beliggende midt i innlandet. Men det det ikke har av strandlivets spanske gleder, tar det igjen i form av matopplevelser, kulturopplevelser og storbyliv.

Her er 10 tips til hva du bør oppleve i Madrid

Er det én ting som slår en når en besøker Spanias hovedstad, er det matgleden. Det er mat over alt, tapas barer på hvert gatehjørne. I Madrid finner vi restauranter som tilbyr de beste råvarer og som har hentet inspirasjon og mattradisjoner fra alle landets distrikter.

Her er mine tips til gode tapas-restauranter i Madrid

I Smak spansk tar Jon Berg oss med på tapasbar etter tapasbar og forteller om stemningen, maten de spiser, han prater med kokkene og vi tar også turen ut av Madrid, til noen av vingårdene der.

Paul Paiewonskys fotografier er som alltid inspirerende og gir oss lyst å ta turen selv og oppleve byen. Takket være Rodrigo Belda fra Oslos Delicatessen, Aymara og Publiko, er oppskriftene de har samlet inn fra Madrids kokker tilpasset norske forhold og kan bidra til spanske følelser i heimen.

En bok som absolutt kan løfte ditt neste besøk i Madrid!

Praktiske opplysninger

Smak spansk er utgitt på Gursli Berg Forlag og koster kr. 399,-. Som reisefølge er den i tyngste laget, men fin å lese i forkant. Notér heller gode adresser før avreise.

→ Les også intervju med Jon Berg i forbindelse med utgivelsen Italia. En matsafari

Smak spansk. Jon Berg

Omtale er basert på tilsendt anmeldereksemplar fra forlaget 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.