Nytt reisefølge til Tokyo

Alt dette Tokyo

Ina Strøm har tilbrakt mer enn 10 000 timer i Tokyo. Det ble det bok av.

Alt dette er Tokyo. Japan sett fra gateplan er hennes skildring av byen, slik hun ser den, med anekdoter og opplevelser, innsikt og kunnskap om japansk samtid og historie. Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.

Jeg har selv besøkt Tokyo, som er en storby man ikke glemmer så lett. For Tokyo spiller på alle sanser og kan tilby alt man måtte ønske og ikke en gang ante at fantes.

→ Les også: Tokyo – neon, sushi og shopping

Alt dette Tokyo

Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet. Forfatteren selv veksler mellom å dele reisetips og gi en innføring i lokal kultur og historie. Med det er det en bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.

Strøm tar for eksempel opp samtidsfenomener, som eldrebølgen som har slått langt kraftigere ned i Japan enn i Norge. Hun gir en forklaring på behovet for kjærlighetshotell, en innføring i hvordan utføre en ordentlig onsen og innsikt i japansk matkunst som er en del av Unescos verdensarv.

→ Jeg har intervjuet Ina Strøm for VG Reise. Les intervjuet med Ina Strøm her!

Alt dette Tokyo

Min vurdering:

 


Praktiske opplysninger

Forlag: Cappelen Damm

Pris:  399,-

Omtale basert på vurderingseksemplar fra forlaget

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.