Nytt reisefølge til Tokyo

Nytt reisefølge til Tokyo

Ina Strøm har tilbrakt mer enn 10 000 timer i Tokyo. Det ble det bok av.

Alt dette er Tokyo. Japan sett fra gateplan er hennes skildring av byen, slik hun ser den, med anekdoter og opplevelser, innsikt og kunnskap om japansk samtid og historie. Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.

Jeg har selv besøkt Tokyo, som er en storby man ikke glemmer så lett. For Tokyo spiller på alle sanser og kan tilby alt man måtte ønske og ikke en gang ante at fantes.

Dette er min opplevelse av byen: Tokyo – neon, sushi og shopping
Alt dette Tokyo

Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet. Forfatteren selv veksler mellom å dele reisetips og gi en innføring i lokal kultur og historie. Med det er det en bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.

Strøm tar for eksempel opp samtidsfenomener, som eldrebølgen som har slått langt kraftigere ned i Japan enn i Norge. Hun gir en forklaring på behovet for kjærlighetshotell, en innføring i hvordan utføre en ordentlig onsen og innsikt i japansk matkunst som er en del av Unescos verdensarv.

→ Jeg har intervjuet Ina Strøm for VG Reise. Les intervjuet med Ina Strøm her!
Alt dette Tokyo

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

4 Comments
  1. Å, du kan glede deg til Tokyo! En spennende og litt overveldende by. Fint å lese denne boka, jeg skal nok ta en oppfriskning av Ina Strøm sin bok før jeg tar turen tilbake. Alltid kjekt å få litt mer innsikt i forbindelse med en reise

    /Mette

error: Content is protected !!