BOKOMTALER

Å lese og å reise handler for meg om å se ting i et annet perspektiv, å vokse som menneske og å utvide horisonten. Det handler om å se andre kulturer, andre mennesker og å utfordre egne tankerekker.

For meg henger min interesse for å lese tett sammen med å reise – det er på et vis to sider av samme sak: det handler om et ønske om å oppleve og å lære mer om verden vi lever i.

Ved å koble reise og litteratur tettere sammen, får jeg nå rendyrket to av mine lidenskaper: å lese og å reise – som jeg altså mener handler om mye av det samme:

Å lese og å reise handler for meg å se ting i et annet perspektiv, å vokse som menneske, å utvide horisonten.

Min bakgrunn for å skrive om litteratur

Jeg har studert litteratur, har vært bokanmelder i lokalavisen og har 20+ år bak meg fra bokbransjen; Først som bokansvarlig i bokhandel, dernest på markedssiden i et mindre forlag, før jeg ble ansatt i Aschehoug forlag. I Aschehoug hadde jeg ulike stillinger innen markedsføring, PR og kommunikasjon, noe som blant annet har medført at jeg har lest enorme mengder med manus og bøker gjennom 15 år.

De siste to årene i Aschehoug forlag var jeg også skrivende redaktør for papirmagasinet Aschehoug Litteratur og bokmagasinet ugla.no på nett.

→ Les mer om meg her og om Reiselykke her

Å lese på reise