Om Mette Solberg Fjeldheim

Velkommen til mitt reiseunivers! Jeg heter Mette og i 2017 gjorde jeg hobby om til levebrød: å reise, skrive og fotografere meg rundt i kulturer og reisemål, med et ønske om å inspirere til å reise mer ansvarlig.

Jeg har vært en ivrig reisende i mer enn 20, og har siden 2011 delt mine beste reisetips her på Reiselykke.com, i reiseguideserien REISELYKKE på 1-2-3  og ved å skrive for og bli intervjuet i andre medier.

Mette Solberg Fjeldheim

I 2020 ble livene våre snudd på hodet, og jeg – som så mange andre – bedriver for tiden sosial distansering. Nå er livet mitt langt mer rolig enn for kort tid siden: Jeg leser og skriver, dyrker grønnsaker og urter, driver med yoga og går turer i skog og mark. Jeg trives godt på kjøkkenet og enda bedre over et godt måltid med gode venner (et savn!). Det hender jeg baker et brød fra tid til annen, og for tiden reiser jeg først og fremst gjennom matfatet, bøkenes og vinens verden.

Jeg kommer fra Haugesund, har studert i Bergen og har bodd de siste 20+ årene av mitt liv i Oslo. Jeg har en Cand. Mag. med fagene Nordisk språk og litteratur, Religionsvitenskap og Engelsk språk og kulturstudier fra Universitet i Bergen, samt fagene Markedsføringsledelse og Prosjektledelse fra BI i Oslo. Jeg har også studert Featurejournalistikk ved HiOA.

Min arbeidsbakgrunn knytter seg hovedsakelig til forlagsbransjen, med blant annet 15 år i Aschehoug forlag. Der jobbet jeg i flere stillinger, blant annet med prosjektledelse, markedsføring og kommunikasjon av litteratur og forfatterskap, samt var innholdsredaktør for det litterære magasinet Aschehoug Litteratur / Ugla.no.

Les om da jeg sluttet i jobben for å satse på eget virke her

I tiden fremover vil jeg naturlig nok konsentrere meg mer om Norge som reisemål. Jeg håper du finner inspirasjon til å oppdage enda mer norsk reiselykke her!

Mer informasjon

Ønsker du kontakt? Send meg en e-post!

Hilsen Mette ∞

Reiselykke® er et registrert varemerke

Geiranger