Velkommen inn i min skriveverden! 

Jeg er et skrivende menneske og begynte å blogge i 2010. Reiselykke ble født i 2011 og har vært et sted der jeg har delt mine tanker og opplevelser knyttet til reise i mer enn ti år.  

Mette ved Tre Cime i Dolomittene

Se media kit her

Reiselykke startet som en reiseblogg på hobbybasis i 2011. I 2014 begynte jeg en sidekarriere som frilansskribent knyttet til Reiselykke, samtidig som jeg fortsatt var ansatt i forlagsbransjen. I 2016 ga jeg ut min første e-bok, og har siden utgitt åtte reiseguider i nedlastbart format. 

I 2017 tok jeg steget fullt ut og ble selvstendig næringsdrivende. Det var året Reiselykke ble kåret Norges beste reiseblogg og jeg begynte å skrive reisereportasjer for VG som fast frilans reisejournalist.

Jeg har arrangert reisekvelder, holdt skrivekurs, kurs om blogging og uttalt meg i media om reiseråd, reisetrender og som gründer. Jeg har reist «verden rundt», invitert som Reiselykke, men også med formål om å selge artikler til andre medier. 

Se min portefølje her

Mette og Marit på sykkeltur i Kampot
På sykkeltur i Kambodsja

Men det som startet det hele var min skriveglede og mitt engasjement for kulturforståelse og et ønske om å gjøre en forskjell. Jeg tror vi alle kan gjøre en forskjell. Jeg mener vi alle kan bidra til en verden der vi ikke lar kulturforskjeller skape unødvendige hindre på veien til bedre forståelse mellom oss mennesker. 

Hilsen Mette 

Reiselykke® – Livet er en reise! 

MERK: Tekst og foto på denne nettsiden er beskyttet av åndsverkloven

Reiselykke er nominert til BEST I TEKST
På reise rundt på Færøyene