NYHET: Reiseguide til Málaga og Costa del Sol

Reiseguide til Málaga og Costa del Sol
reklame for egen utgivelse

Ny reiseguide fra Reiselykke er lansert: Denne gang handler det om Málaga og Costa del Sol, og med dette har indieforlaget Reiselykke Media utgitt i alt fire reiseguider som ebok!

Denne reiseguiden er utgitt spesielt med tanke på deg som ikke kjenner området så godt fra før. Guiden ble revidert og relansert november 2019.
Se alle utgivelser fra Reiselykke Media her

Vi nordmenn elsker Spania! Men hvor godt kjenner vi egentlig dette store landet? For hver gang jeg drar dit, blir jeg overveldet av inntrykk og opplevelser, noe som gjør at jeg bare vil oppleve mer! Dette er også utgangspunktet for å skrive denne guiden.

Málaga-området er en del av Spania jeg har besøkt en rekke ganger – et område som byr på sol og varme og herlige feriedager med en smak av det gode liv. Men det er også et område som byr på overraskelser! Med Málaga som utgangspunkt, kan man reise både hit og dit, og det skal ikke lange reiseveien til for å finne den ene store naturopplevelsen etter den andre.

For ikke å glemme de mange hvite landsbyene i Andalucía! Noen er store som byer, som Mijas. Andre er langt mindre, som Frigiliana. Atter andre er skjulte perler de færreste har hørt om, men mange bærer de på historien etter maurerne og unike opplevelser for oss som er på besøk.

Takket være gode veisystemer og togmuligheter er det enkelt å komme seg rundt i området. Derfor har jeg inkludert også noen utflukter utenfor det umiddelbare nærområdet. For med hurtigtoget kan vi suse av gårde til helt andre deler av Spania på et par-tre timer, bare!

Har du bil til rådighet, kan du utforske enda litt mer. Og hva med å sjekke inn på et slottshotell i ferien? Alt dette og mye mer får du tips og inspirasjon til i reiseguiden!

→ Du kan lese mer om tekniske opplysninger her og gå rett til kjøpsknappen her.

Under her kan du bla i de første sidene i boka:

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.