NYHET: Reiseguide til Málaga og Costa del Sol

Reiseguide til Málaga og Costa del Sol
reklame for egen utgivelse

Ny reiseguide fra Reiselykke er lansert: Denne gang handler det om Málaga og Costa del Sol, og med dette har indieforlaget Reiselykke Media utgitt i alt fire reiseguider som ebok!

Se alle utgivelser fra Reiselykke Media her

Vi nordmenn elsker Spania! Men hvor godt kjenner vi egentlig dette store landet? For hver gang jeg drar dit, blir jeg overveldet av inntrykk og opplevelser, noe som gjør at jeg bare vil oppleve mer! Dette er også utgangspunktet for å skrive denne guiden.

Málaga-området er en del av Spania jeg har besøkt en rekke ganger – et område som byr på sol og varme og herlige feriedager med en smak av det gode liv. Men det er også et område som byr på overraskelser! Med Málaga som utgangspunkt, kan man reise både hit og dit, og det skal ikke lange reiseveien til for å finne den ene store naturopplevelsen etter den andre.

For ikke å glemme de mange hvite landsbyene i Andalucía! Noen er store som byer, som Mijas. Andre er langt mindre, som Frigiliana. Atter andre er skjulte perler de færreste har hørt om, men mange bærer de på historien etter maurerne og unike opplevelser for oss som er på besøk.

Takket være gode veisystemer og togmuligheter er det enkelt å komme seg rundt i området. Derfor har jeg inkludert også noen utflukter utenfor det umiddelbare nærområdet. For med hurtigtoget kan vi suse av gårde til helt andre deler av Spania på et par-tre timer, bare!

Har du bil til rådighet, kan du utforske enda litt mer. Og hva med å sjekke inn på et slottshotell i ferien? Alt dette og mye mer får du tips og inspirasjon til i reiseguiden!

→ Du kan lese mer om tekniske opplysninger her og gå rett til kjøpsknappen her.

Under her kan du bla i de første sidene i boka:

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reiselykke er en uavhengig utgiver av redaksjonelt innhold om reise og inneholder affiliate-lenker for å kunne frigjøre tid til oppdatering og å fortsette å dele gratis innhold. Om du kjøper noe via disse lenkene, vil Reiselykke motta en liten sum uten at du må betale mer. Takk for at du leser!

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.