Reiseguide til Sri Lanka

Stadig flere nordmenn har oppdaget Sri Lanka, denne fantastisk frodige og eksotiske øya sør for India. Og med det har antall lesere av mine artikler om Sri Lanka, samt henvendelser med ønsker om tips og råd økt – og de første eksemplarene av den nylig utgitte digitale reiseguiden til Sri Lanka solgt i Reiselykkes egen nettbutikk.

Reiselykke på Sri Lanka er basert på en personlig planlagt og gjennomført reise. Det er altså ikke en vanlig reiseguide, men en guide som tar sikte på å dele personlige erfaringer og reisetips. Den inneholder genuine reisetips til deg som ønsker å planlegge reisen selv, men som gjerne ønsker å vite mer før av avreise, og som søker tips og råd fra noen som har vært der før.

Les om hvordan jeg opplevde å reise rundt på Sri Lanka her

Digital reiseguide til Sri Lanka

Reiselykke på Sri Lanka. En områdeguideSom e-guiden Reiselykke i Cinque Terre er Reiselykke på Sri Lanka en områdeguide: den tar ikke for seg hele øya, men gir reiseråd fortrinnsvis for deg som skal reise til Sri Lanka for første gang. Reiseguiden inneholder også tips til en reiserute, inkludert alternative reisevalg, for deg som ønsker å følge samme, eller omtrent samme, reiserute som oss: vi fikk med oss både strandliv, dyreliv, fotturer, Unesco-steder, byliv og mye, mye mer.  Ruta vi valgte å legge opp, ble en veldig fin rundreise som passer for en reise i to til tre uker.

I guiden finner du også tips til shopping og gode restaurantbesøk, tips til ulike strandområder og en oversikt over verdensarven, foruten tips til vandreturer og andre opplevelser langs veien. Du finner også tips til videre lesning, om du skulle ønske å sette deg ytterligere inn i landet, kulturen og severdighetene.

En stor takk til Merete Lund, som tidligere har vært gjesteskribent her på Reiselykke og som bor på Sri Lanka og der driver reiseselskapet Norlanka Travels. Merete har kvalitetssikret e-guiden og deler også sine aller beste tips til sitt eget hjemsted på Sri Lanka, Hikkaduwa.

Om Reiselykke på Sri Lanka

Reiselykke på Sri Lanka kommer som en interaktiv pdf, med linker til omtalte steder og kart. Den er laget spesielt for lesebrett som ipad, eventuelt smart-telefoner som iphones, der filen kan leses i iBooks eller lignende app’er. Pdf-en kan også leses på nett og printes på papir.

Reiseguiden er på 60 sider, med rikelig med fotografier, samt tips til videre lesning.

Reiseguiden kan kjøpes i nettbutikken her

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!