Reiselykke åpner bokhandel!

Jeg har åpnet bokhandel på nett! I samarbeid med Gyldendals Pokket.no har jeg fått opprette min lille bokhandel på nett, hvor jeg i første omgang har plukket ut et knippe bøker å reise i og med. 

Dette innlegget er reklame for min bokhandel på nett, der jeg vil få en liten sum for bøker kjøpt i min bokhandel hos pakket.no

For meg henger min interesse for å lese tett sammen med å reise – det er på et vis to sider av samme sak. Det handler om et ønske om å oppleve og å lære mer om verden vi lever i.

Å lese, å reise og å skrive seg verden rundt 

Helt siden jeg var liten, har jeg lest meg rundt i verden fra rommet mitt. Den første boka jeg leste, var en reiseskildring. Jeg var fem år, hadde akkurat knekt lesekoden og tok for meg Thorbjørn Egners «Ole Jakob på bytur». 

Siden den gang har jeg vært en ivrig leser. Så ivrig, faktisk, at lesningen førte meg til studier i litteratur, videre inn i lokalavisa som litteraturanmeldelser, før jeg hadde en 20 år lang karriere i bokbransjen.

På Reiselykke har jeg delt boktips helt siden starten i 2011. Når får jeg også en liten sum om du kjøper bok via meg. For som bokhandler får jeg en liten sum for bøker som kjøpes via meg. Du får dem personlig anbefalt og raskt levert, sammen med en liten hilsen fra meg. 

Les gjerne dette innlegget fra 2017, der jeg skriver mer om kombinasjonen av å reise og å lese seg verden rundt. 

Reiselykke bokhandel – bøker å reise i og med

Min bokhandel er verdens minste bokhandel (så langt) med bare seks titler foreløpig – men enda flere vil komme. Disse første titlene er valgt med omhu: Dette er bøker jeg både har lært av og reist i, og er bøker jeg anbefaler.

Sammensetningen av dette første utvalget er også ment å vise litt av hva som kommer fremover i min lille bokhandel. For det finnes så mange flere gode leseopplevelser å dele med dere! 

I min bokhandel vil være preget av en herlig miks av romaner, reiseskildringer, memoarer og annen sakprosa. Alle, selvsagt, plukket ut av meg, særskilt med tanke for deg som liker å reise, lese og få utvidet horisonten. Ikke så ulikt da jeg selv jobbet med innkjøp i bokhandel for mange, mange år siden. Bare enda mer selektivt. God lesning! 🤓

Sjekk ut min bokhandel: Pokket.no/reiselykke

Praktisk informasjon

📕Som alle bokhandlere får jeg naturligvis en liten andel av den solgte boka. Så klart uten at prisen blir høyere for deg! 

📘 Pokket.no er eid av Gyldendal forlag, men bøkene jeg plukker ut til min bokhandel er uavhengig av forlag

📗Bildet er fra en mye større bokhandel i Alnwick, som heter Barter Books. Du kan lese mer om den her: reiselykke.com/bokhandelen-barter-books/

📙Les mer om frakt og levering her

Å lese på reise
Mette Solberg Fjeldheim

Reisejournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Bred operativ og strategisk erfaring med kommunikasjon/PR innen kultur, reiseliv og akademia.

error: Content is protected !!