Reiselykke inngår samarbeid med KLM

Reiselykke inngår samarbeid med KLM_

Reiselykke har inngått avtale med flyselskapet KLM, som vil sponse noen av de planlagte reisene jeg vil foreta i løpet av høsten. 

Det nederlandske flyselskapet KLM er det tredje største flyselskapet i Norge, nest etter SAS og Norwegian, og flyr fra flere flyplasser i Norge: Bergen Flesland, Kjevik i Kristiansand, Oslo Gardermoen, Oslo Sandefjord (Torp), Sola i Stavanger, Værnes i Trondheim, Kristiansund og Vigra i Ålesund.

Jeg ser frem til å fly med KLM i tiden fremover, spesielt fordi KLM per i dag regnes som det mest bærekraftige flyselskapet i verden. Det at KLM er offensive på å informere om sine handlingsplaner rundt klimagassutslipp og bærekraftig reiseliv, har vært avgjørende for at Reiselykke nå inngår samarbeid med selskapet.

→ Her kan du lese KLMs handlingsplan for reduksjon, begrensning og kompensasjon av CO2-utslipp.

Dette er noe av det KLM gjør med tanke på klima, bærekraft og miljø:

Jeg er stolt over at KLM ønsker å samarbeide med Reiselykke og vil bidra som sponsor til reiser som vil gi enda mer innhold her på Reiselykke – med flere reisehistorier, reisetips og fotos som jeg kommer til å dele med dere.

Relaterte artikler

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.