Reiselykke til Kyushu i Sør-Japan

Golden Pavilion i Kyoto, Japan
Dette er Golden Pavilion, et Zen tempel i Kyoto

Neste uke er det dags for nye reiseopplevelser igjen og denne gang går turen til Kyushu i Sør-Japan. Tirsdag drar Guro Thobru østover til Japan som skribent for Reiselykke.

På planen står blant annet et 7-stjerners eventyrtog, sakesmaking, zen-meditasjon og mye, mye mer. Det skal bli moro å følge henne på veien!

Guro Thobru har tidligere vært gjesteskribent her på Reiselykke, hun har studert fransk, har en bachelor fra Helsingborg og lever i dag av å være frilansskribent.  I disse dager gjør hun seg altså klar for avgang Kyoshu for å bli kjent med den lokale kulturen og kjenne på reiselykke der, som utsendt skribent og fotograf for Reiselykke.

Hva er du mest spent på å oppleve i Japan, Guro?

Det jeg er kanskje mest spent på er den for meg mystiske japanske kulturen. Kimonoer, sverd, sake, skog, vulkaner… alt er mystisk! Jeg ser for meg at Japan er et land fullt av hemmeligheter, som bare innvidde får ta del av. Japanerne jeg har møtt så langt er de med lange kameralinser og hatt med flapp. De må jo komme i flere utgaver! Jeg håper at hvis jeg bukker dypt og setter hendene ærbødig nok sammen vil jeg få ta en titt bak teppet. Og så lurer jeg på om sushien er like god som her hjemme!

Guro Thobru blir gjesteskribent på Reiselykke

Guro Thobru skal til Japan og skrive for Reiselykke – her er hun på vandring i Sveits  Foto: Emily Woodgate

Har du et favorittreisemål?

Kan jeg nevne tre? 🙂 Cuba, fordi jeg har enormt mange gode minner derfra! Island, fordi naturen der er utenomjordisk. Og Guatemala, fordi det er så herlig grønt og fordi bussene er verdens stiligste.

Hvilket land har overrasket deg mest?

Det må bli Bolivia tror jeg. Et land med veldig goldt landskap… Vulkaner, saltørken, røde sjøer, rosa flamingoer, krøllete alpakkaer, merkelige La Paz og fine Sucre. Hadde ikke trodd det skulle by på så mye og ha så store kontraster.

Hvor reiser du gjerne tilbake?

Alle stedene? Neida. Joda. Argentina står høyt på listen! Storkoste meg i Buenos Aires, men vil gjerne ut på landet og bo på en ranch, besøke vingårder og se fjellene i Patagonia. Og Ibiza! Et veldig tilgjengelig paradis.

Hva er det du liker best med å reise?

Oi, det er mye. Kriblingen i magen når jeg er på vei, alle de nye menneskene jeg får møte, all den spennende maten jeg får spise, all den fine naturen jeg får se. Tror jeg liker det så godt fordi det er en slags virkelighetsflukt. Jeg elsker livet mitt slik det er i Oslo, men det er alltid stas å få oppleve noe nytt.

Hvorfor ønsker du å skrive om reise?

Jeg ønsker å inspirere andre til å se mer av verden, den er et forunderlig sted!


Følg gjerne reisen på Instagram: @reiselykke og oppdatering på Facebook @reiselykke

Reiselykke er invitert med på pressetur av Kyushu Tourism Promotion Organization 


Reiseartikler fra Japan:

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.