Reiselykke i VG REISE

Reiselykke i VG REISE

En splitter ny utgave av reisemagasinet VG Reise er i butikkene nå – og jeg har levert saken som er cover-story. Nemlig en reiseartikkel om øyhopping i Hellas, nærmere bestemt Kykladene. 

Hele åtte sider, med mange fotos og reisetips tar for seg Santorini spesielt, men også med tips til øyhopping i Kykladene. Blant tipsene finner du idéer til ting å gjøre, hvor du kan spise, samt hvor du kan sove – på den litt mer stilfulle skalaen.

Reiselykke i VG Reise

Du finner også flere andre inspirerende og interessante saker her:

Tidligere bidragsyter for Reiselykke, Guro Thobru, har levert en sak om Gøteborg sammen med Ida Elisassen-Coker. Vibeke Montero tar oss med til Portugals Madeira, Michelina Garces og Ingrid Østang tar oss med til øyene i Østfold og reportasjesjef Martine Lunder Brenne frister oss med verdens beste restaurant i Modena.

Magasinet VG Reise inneholder også enda mer reisestoff. Så har du lyst å la deg inspirere i papirform – løp og kjøp! Jeg fant mitt eksemplar på Narvesen. Det koster kun kr. 49,-


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
error: Content is protected !!