Reiselykke i VG REISE

En splitter ny utgave av reisemagasinet VG Reise er i butikkene nå – og jeg har levert saken som er cover-story. Nemlig en reiseartikkel om øyhopping i Hellas, nærmere bestemt Kykladene. 

Hele åtte sider, med mange fotos og reisetips tar for seg Santorini spesielt, men også med tips til øyhopping i Kykladene. Blant tipsene finner du idéer til ting å gjøre, hvor du kan spise, samt hvor du kan sove – på den litt mer stilfulle skalaen.

Reiselykke i VG Reise

Du finner også flere andre inspirerende og interessante saker her:

Tidligere bidragsyter for Reiselykke, Guro Thobru, har levert en sak om Göteborg sammen med Ida Elisassen-Coker. Vibeke Montero tar oss med til Portugals Madeira, Michelina Garces og Ingrid Østang tar oss med til øyene i Østfold og reportasjesjef Martine Lunder Brenne frister oss med verdens beste restaurant i Modena.

Magasinet VG Reise inneholder også enda mer reisestoff. Så har du lyst å la deg inspirere i papirform – løp og kjøp! Jeg fant mitt eksemplar på Narvesen. Det koster kun kr. 49,-

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
error: Content is protected !!