(Sponset video) Møt våren i Amsterdam

Kanalene, tulipanene og de smale, høye bygningene. Anne Franks hus, museer og spennende restauranter. Det er mye jeg forbinder med Amsterdam. Dette er bare noe av det.

Amsterdam Foto: Mette S. Fjeldheim

Amsterdam
Foto: Mette S. Fjeldheim

Amsterdam er en hyggelig by å besøke, der kanaler, broer og vannveier preget bybildet. Det gjør også de sjarmerende bygningene, der de smale og høyreiste setter sitt preg på byen, sammen med alternative boliger som båthusene langs kanalene.

Fargerike blomstermarkeder, spennende kaféer og trendy barer. Restauranter og hyggelige små B&Bs. En vårtur til Amsterdam kunne virkelig gjort seg, kjenner jeg. Det er blitt en god stund siden sist jeg var der.
Kan du ikke bare se for deg hvordan de grønne, frodige trærne bøyer seg løvtunge over vannveiene? For ikke å glemme alle tulipanene som fargesterke lyser opp i blomsterbedene og blomsterbutikkene … Amsterdam har litt av hvert å tilby når det kommer til sightseeing. For her ligger Anne Franks hus, Van Goch museet og Riksmuseet.

Har du tenkt deg en tur til Amsterdam? Da er et tips å leie deg en sykkel. Det er en utrolig hyggelig by å sykle rundt i. Det er også fin måte å komme seg rundt i gatene, over broene, bort til markedene. Glem ikke å svinge  innom et museum, en kafé eller en park. Eller hva med å se byen fra kanalen, på et kanal cruise?

KLM har flere tips: i en pågående video-kampanje tipser de om hvilke steder du kan oppsøke og ulike ting å gjøre i løpet av et besøk i Amsterdam. Det finnes tre slike videoer, og her er en av dem.

 

(Dette innlegget er sponset av KLM.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.