Roadtrip til Bohuslän

Sommeren er kanskje på hell, men den er ikke over! For nå skal jeg på roadtrip til Bohuslän. 

Jeg reiser med  tre andre reiseglade nomader, og vi skal teste ulike aktiviteter langs vest-kysten av Sverige, smake på lokale råvarer og bli bedre kjent med Bohuslän-området.

Gjett om jeg gleder meg! Og jeg er spent. Det blir nesten som å dra på skoleleir, men for voksne. Eventuelt en særdeles aktiv venninnetur.

Med alle de utendørs aktiviteter vi står foran denne uka: jeg krysser fingre og tær for at været spiller på lag. Det er varslet litt av hvert, så både regntøy og dunjakke er for sikkerhetsskyld med i sekken. Begge deler har for øvrig vært flittig brukt denne sommeren …

Følg oss gjerne i sosiale medier, under #NordicNomads og/eller #NNomadsBlogtrip

Jeg deler opplevelser underveis på Instagram og Twitter som @reiselykke. Jeg tenkte også jeg skulle teste min første story på Snapchat @reiselykke, om du vil følge med også der. Flere reiseopplevelser og reisetips deler jeg som alltid her etterhvert.

 

Sommeraktiviteter i Bohuslän

Det er vakkert langt svenskekysten. Håper vi får like fint vær nå også 🙂

Reisen er planlagt i samarbeid med Nordic Nomads og Visit Sweden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.