Robbie Williams. The Entertainer

Robbie Williams, London

Foto: Mette S. Fjeldheim

– Robbie Williams is back! sa han om seg selv til et fullsatt Wembley stadion. 60 000 mennesker fylte arenaen foran mannen som ikke har vært på turné siden 2006. Hele fire kvelder er satt av til å underholde briter og tilreisende til denne stadion i løpet av en ukes tid under hans “Take the Crown Stadium Tour 2013”.

Robbie Williams, London

Foto: Mette S. Fjeldheim

– You know why I haven’t been on tour since then? spurte han havet av fans. – I got lonely. En passende intro til å trekke opp Lane fra York. Noe utilpass fikk hun “gå til sengs” med Englands store entertainer denne kvelden. En diger stående seng med røde laken kom til syne på scenen under dette nummeret – i et show som ikke manglet effekter. De fleste i selvpromoteringens tegn: digre hoder av ham selv preget scenebildet, hvorav et av dem innledningsvis åpnet seg opp og slapp ut ballonger.

Robbie Williams, London

Foto: Mette S. Fjeldheim

Det var en hitparade i underholdningens tegn, med de siste tre låter som en opplagt passende finale: raketter og lysende mobiltelefoner avrundet sammen med hans tre mest kjente ballader: “Feel”, “She’s the one” og “Angels”. Og publikum sang med – hele veien, under denne to timers show-pregede konserten. Ja, han klarte det. Han holdt det han lovet innledningsvis: “Let me entertain you”. Og vi lot oss underholde.

Robbie Williams, London

Foto: Mette S. Fjeldheim

Robbie Williams, London

After the show …
Foto: Mette S. Fjeldheim

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.