Robbie Williams: The Entertainer

– Robbie Williams is back! sa han om seg selv til et fullsatt Wembley stadion. 60 000 mennesker fylte arenaen foran mannen som ikke har vært på turné siden 2006. Hele fire kvelder er satt av til å underholde briter og tilreisende til denne stadion i løpet av en ukes tid under hans «Take the Crown Stadium Tour 2013».

– You know why I haven’t been on tour since then? spurte han havet av fans. – I got lonely. En passende intro til å trekke opp Lane fra York. Noe utilpass fikk hun «gå til sengs» med Englands store entertainer denne kvelden. En diger stående seng med røde laken kom til syne på scenen under dette nummeret – i et show som ikke manglet effekter. De fleste i selvpromoteringens tegn: digre hoder av ham selv preget scenebildet, hvorav et av dem innledningsvis åpnet seg opp og slapp ut ballonger.

Det var en hitparade i underholdningens tegn, med de siste tre låter som en opplagt passende finale: raketter og lysende mobiltelefoner avrundet sammen med hans tre mest kjente ballader: «Feel», «She’s the one» og «Angels». Og publikum sang med – hele veien, under denne to timers show-pregede konserten. Ja, han klarte det. Han holdt det han lovet innledningsvis: «Let me entertain you». Og vi lot oss underholde.

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

3 Comments
  1. Reblogged this on REISELYKKE and commented:

    I anledning dagens store konsertopplevelse med Robbie Williams i Stavanger, minnes jeg starten av turneen tidlig i sommer, på Wembley Stadium i London.

error: Content is protected !!