Kortere reisetid med SAS Fast Track

SAS Fast Track

Å vente på flyplasser er alltid litt kjedelig. Selv prøver jeg å utnytte tiden best mulig på reise, med å jobbe eller lese. Det aller beste er likevel når alt går smooth, køene går greit og ventetiden er kort. 

For når man reiser ofte, som jeg gjør, setter man pris på å komme enkelt og raskt frem. Noe av det verste jeg vet er stillstand. Å stå i kø, for eksempel, eller bare det å vente, sånn generelt. Jeg føler jeg kaster bort tiden jeg kunne brukt på andre ting. Som mer tid der jeg er på vei, enn å stå i kø på flyplassen. En mulighet til å oppnå kortere reisetid, er med SAS Fast Track, der man raskt og effektivt kommer gjennom sikkerhetskontrollen.

Men er alle like opptatt av å ta raskeste vei på reise?

SAS ville undersøke dette nærmere, og gjennomførte et sosialt eksperiment på Arlanda flyplass. De ville se hva som skjedde når en av to rulletrapper tilbyr raskere vei fremover.

Dette har de filmet, og du kan selv se hva som skjedde ved å ta en titt på filmen under.

SAS deler også disse tipsene med oss som er opptatt av en enklere og mer effektiv reise:

  1. Kjøp en billett som gir deg merverdi gjennom fast track, lounge, måltid om bord, og fleksibel mulighet til ombestilling m.m.
  1. Pakk smart og reis med kun håndbagasje (med riktig størrelse og vekt)
  1. Sjekk inn før du kommer til flyplassen, og benytt deg av SAS-appens boardingkort
  1. Velg et sete som passer dine ønsker om bord (gjøres i SAS-appen på forhånd)
  1. Slapp av når du kan og har mulighet, enten det er i loungen eller om bord i flyet

Jeg legger til mitt personlig heteste tips: ha alltid med en spennende og god bok i veska. For skulle det likevel oppstå noe ventetid i løpet av reisen, får boka garantert tiden til å gå!

Og neste gang jeg skal ut og fly, skal jeg nok  ta en ekstra titt på rulletrappene før jeg velger meg én av dem.

Mette 

Innlegget er sponset av SAS

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Tags

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.