The Standard High Line i New York

The Standard High Line i New York

Glassruter fra gulv til tak, storslått utsikt over Hudson og minimalistisk trendy interiør. Dette er The Standard High Line i New York.                                                                                                                                                                                                      

Sentralt i Meatpacking, like ved The High Line, ligger Andre Balazs’ hotell The Standard High Line. Utsikten er uslåelig, ikke minst ved solnedgang. Med utsyn både mot the Hudson River og skyline, skal det mye til for å overgå et opphold her. Interiøret er minimalistisk, sengene er gode og badene er trendy, og enkle.

The Standard High Line New York

Fasciliteter: Gratis wifi på hele hotellet, treningsrom, ipod dock og Kiss My Face baderomsprodukter.

Restauranter: The Standard har en superhyggelig fransk-inspirert restaurant, Standard Grill, med klassisk amerikansk meny og hvor det også serveres frokost. Like bak denne finner du en tyskinspirert bierstube, Standard Biergarten, i tilknytning til hotellet. Restauranten har også en egen bar, og serverer noen skikkelig gode drinker … For ikke å glemme baren på toppen; Top of the Standard, hvor man har full utsikt over Manhattan under New Yorks stjernehimmel. I det tilstøtende rommet, Le Bain, er det nok en bar og et lite basseng.

Flere tips til restauranter i New York finner du i dette innlegget.

Anbefaling: Et fantastisk sted å bo sommerhalvåret; nær shopping, restauranter og butikker. Vinterhalvåret kan området bli nokså kaldt pga. nærheten til elva. Dette er derfor ikke beste tid for å oppleve bydelen eller hotellets fasciliteter for øvrig – men utsikten og interiøret for øvrig er fortsatt like bra vinter som sommer.

Tips: Be om rom høyest mulig oppe, for best mulig utsikt.


Se flere tips til hotellopplevelser utenom det vanlige


PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!