The Standard High Line i New York

Luksus på reise: The Standard High Line New York
Et rom med utsikt ... The Standard i New York

Glassruter fra gulv til tak, storslått utsikt over Hudson og minimalistisk trendy interiør. Dette er The Standard High Line i New York.                                                                                                                                                                                                      

Sentralt i Meatpacking, like ved The High Line, ligger  Andre Balazs’ hotell The Standard High Line. Utsikten er uslåelig, ikke minst ved solnedgang. Med utsyn både mot the Hudson River og skyline, skal det mye til for å overgå et opphold her. Interiøret er minimalistisk, sengene er gode og badene er trendy, og enkle.

The Standard High Line New York

Fasciliteter: Gratis wifi på hele hotellet, treningsrom, ipod dock og Kiss My Face baderomsprodukter.

Restauranter: The Standard har en superhyggelig fransk-inspirert restaurant, Standard Grill, med klassisk amerikansk meny og hvor det også serveres frokost. Like bak denne finner du en tyskinspirert bierstube, Standard Biergarten, i tilknytning til hotellet. Restauranten har også en egen bar, og serverer noen skikkelig gode drinker … For ikke å glemme baren på toppen; Top of the Standard, hvor man har full utsikt over Manhattan under New Yorks stjernehimmel. I det tilstøtende rommet, Le Bain, er det nok en bar og et lite basseng.

Flere tips til restauranter i New York finner du i dette innlegget.

Anbefaling: Et fantastisk sted å bo sommerhalvåret; nær shopping, restauranter og butikker. Vinterhalvåret kan området bli nokså kaldt pga. nærheten til elva. Dette er derfor ikke beste tid for å oppleve bydelen eller hotellets fasciliteter for øvrig – men utsikten og interiøret for øvrig er fortsatt like bra vinter som sommer.

Tips: Be om rom høyest mulig oppe, for best mulig utsikt.

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.