Konkurranse: Vinn luksusopphold i Gøteborg

Pressebilde levert av Hotel Pigalle

Sponset premieI samarbeid med Visit Sweden utlyses en leser-konkurranse der DU kan vinne et hotellopphold for to på boutique-hotellet Pigalle i Gøteborg. Premien inkluderer to netter med frokost, samt Göteborg City Card.

Konkurransen er avsluttet og vinneren blir utnevnt i neste utgave av månedens nyhetsbrev fra Reiselykke

Hotel Pigalle er personlig testet og omtalt på Reiselykke tidligere.

Dette er premien

Hotel Pigalle er et stilfullt, elegant og unikt hotell. Hotellet bærer preg av en gjennomført fransk stil og  tilbyr en luksuriøs opplevelse på en varm, personlig måte. I restauranten Atelier serveres internasjonal mat laget av lokale matvarer i stilfulle og trivelige omgivelser. Bar Amuse er en uformell og lun bar som serverer drinker og litt småmat. Hotellrommene er individuelt utformet, med farger og former som er inspirert av 1900-tallets Paris. Hotellet ligger sentralt i Gøteborg, og er helt perfekt for to som ønsker et hyggelig og mer eksklusivt opphold i den svenske storbyen.

I tillegg til hotellopphold mottar vinneren et Göteborg City Card til seg og sitt følge. Dette kortet gir gratis adgang til attraksjoner, ekskursjoner og museum, samt gratis sightseeing, parkering, sykkelleie og gratis reise med offentlig transport i Gøteborg. I tillegg får du rabatt på utvalgte butikker og mye mer. Kortet koster vanligvis Skr. 335,- for voksne / Skr. 255,- for barn. For vinneren i konkurransen inngår Göteborg City Card for to personer. Les mer om Göteborg City Card her

Mer om konkurransen under bildene: 

Om konkurransen

Delta i konkurransen for muligheten til å vinne to overnattinger inkludert frokost for to personer på Hotel Pigalle, samt et Göteborg City  Card til seg og sitt reisefølge.

NB! Vennligst merk at Hotel Pigalle er kontantfritt og nedre aldersgrense er 25 år.  

Vinneren blir tilskrevet på e-post og informasjon om vinner av konkurransen deles månedens nyhetsbrev fra Reiselykke. Pass på at du er påmeldt nyhetsbrevet. Det kan du gjøre her. 

Slik deltar du i konkurransen:

Svar på spørsmålene under, skriv kort hvorfor nettopp du bør vinne og  send inn! Svarene finner du på hotellets hjemmeside og i en av artiklene under som er fra Gøteborg. Med disse artiklene kan du også lese deg opp på hva Gøteborg kan tilby:

En byguide til Gøteborg, samt tips til koselige kaféer, anbefalte barer, gode restauranter og shopping

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Konkurranseregler

 

Frist for deltakelse: 1.11.16.

Premien må benyttes innen 31. mai 2017.

Overnatting gjelder for voksne over 25 år, i henhold til hotellets policy

Vinneren trekkes av Reiselykke og Visit Sweden.

Takk til Visit Sweden som bidrar med premie!

 

 

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.