Konkurranse: vinn reiselykke i Aalborg

Konkurranse: vinn reiselykke i aalborg

Konkurranse med flotte premier:Sponset premie_Visit DK

Vinn weekend-opphold med kunst- og gourmetopplevelser for to i Aalborg


Vinneren ble Bjørg Cannavo:

– Jeg kommer til å ta med meg min søster for å oppleve Aalborg. Vi har litt ulike interesser. Mens hun nok vil shoppe, kommer jeg til å vandre gatelangs og ta bilder. Jeg er spesielt glad i gatekunst som jeg ser byen har mye av. Ellers liker vi å sitte på kafé, nyte god dansk mat og se på folkelivet. Jeg har hørt om de syngende trær i Kildeparken og at byen kan by på spennende kunst. 

– Vi gleder oss til noen lykkelige dager i deilige Danmark.DETTE VAR KONKURRANSENS INNHOLD OG PREMIE:

I anledning Reiselykkes 5 års jubileum har Reiselykke, i samarbeid med Visit Denmark, gleden av å invitere til deltakelse i konkurranse der DU kan vinne reiselykke i Aalborg – inkludert overnatting og fine premier for to! 

Aalborg omtales gjerne som Danmarks «minste storby», og ble nylig kåret til Europas mest lykkelige by

Den tidligere industribyen Aalborg regnes i dag som en av Danmarks mest spennende kultur- og shoppingbyer. Dette har en naturlig sammenheng med at havnefronten i Aalborg den senere tiden har gjennomgått en større renovering, der det tidligere industrikvartalet i dag er omgjort til arkitektur i verdensklassen, spennende gastronomi og koselige storbystemning.

Nå kan du vinne et weekend-opphold med din kjære, din mor, en god venninne eller en annen som fortjener litt reiselykke. 

Vinn reiselykke i Aalborg

Aalborg har også en koselig gammelby med gater som dette, der de fargerike husene fortsatt er bebodd

Dette er premiene du kan vinne:

Premien inkluderer overnatting på lekkert hotell, 4-retters middag  på en av Aalborgs beste restauranter, samt inngang til kunstmuseet designet av Alvar Aalto med delikat lunsj  i museets egen restaurant. Som ekstra bonus dekker Color Line overfarten fra Kristiansand eller Larvik til Hirtshals.

Overnatting på Comwell Hotel Hvide Hus

Premien innebærer to overnattinger for to personer inkl. frokost på Comwell Hotel Hvide Hus

Comwell Hotel Hvide Hus er et av hotellene i Aalborg som ligger vakrest til, like ved byens største grøntområde og tett på Ålborg sentrum.

4-retters middag på Mortens kro

Premien innebærer en fire-retters nydelsespakke 

Mortens Kro er langt fra er en traditionel dansk kro. Restauranten har rikelig med oppsiktsvekkende kunst og møblene er av moderne skandinavisk design. Selve menyen byr på moderne danske retter med fokus på det lille ekstra.

Inngang og lunsj på museet Kunsten

Premien innebærer gratis adgang på Kunsten og lunsj på Café Aalto.

Aalborgs kunstmuseum er tegnet av Alvar Aalto og ble nylig gjenåpnet etter omfattende renovasjon.  Kunsten er et særdeles lekkert sted å oppleve kunst, nyte et bedre måltid hos museets egen Café Aalto og kanskje ta turen ut i hagen om været tillater det.

Overfarten dekkes av Color Line

Premien innebærer tur-retur for to personer, inkl. en bil, med Color Line

Color Line er Norges største rederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk til og fra Norge, og blant Europas ledende, rederier innen Europeisk nærskipsfart. Ferje går fra Larvik og Kristiansand til Hirtshals.

-> Les mer om hva du kan oppleve i Aalborg

Slik kan du vinne reiselykke i Aalborg:

  • Meld deg på Reiselykkes månedlige nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av. 
  • Delta i Instagram-konkurranse: 
    1. Del et inspirerende bilde av hva «reiselykke» betyr for deg
    2. Fortell hvem du ønsker å reise til Aalborg med
    3. Tag bildet med #visitdenmarkno #VinnReiselykke @reiselykke
  • Konkurransen avsluttes torsdag 9. juni kl. 09:00 og vinneren avsløres i månedens nyhetsbrev for juni / juli

Meld deg på nyhetsbrevet her:

Om konkurransen

Deltakere må være abonnenter av det månedlige nyhetsbrevet fra Reiselykke. Er du ikke abonnent enda? Meld deg på i skjemaet over. (Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet). Deltakere kan dele så mange bilder man ønsker. NB! Husk at vi ikke kan se bidrag om din Instagram-profil er lukket. Send oss i så fall ditt bidrag også på epost: konkurranse@reiselykke.com, skriv #VinnReiselykke i subjekt-feltet, og legg ved et screen shot av publisert instagram-bilde.

Reiselykke og Visit Denmark kårer en vinner vi mener har delt det mest inspirerende bildet som illustrerer «reiselykke». Reiselykke står fritt til å benytte alle bidrag til konkurransen i artikler, nyhetsbrev og i sosiale medier i sammenheng med konkurransen. 

Gavekortene som vinneren får tilsendt må benyttes innen utgangen av 2016. Gavekortene kan kun benyttes ved ledig kapasitet på gjeldende hotell / restauranter. Vinneren og dens utvalgte medreisende må selv booke overnatting og reservere bord på hotell og restauranter som inngår i premien. 

Vinneren og dens utvalgte medreisende er selv ansvarlige for omkostninger for transport til og fra fergeterminalene. De er også selv ansvarlige for omkostninger vedrørende forsikring og penger til mat, drikke og øvrig forbruk under oppholdet, ut over det premien innebærer. Premien kan ikke byttes til penger eller andre varer. Premien er sponset av Visit Denmark

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.