Som tidligere aktivt reisende, har jeg reist verden rundt, som regel med yogamatta medbrakt. Jeg har testet ulike yogaretninger og møtt utallige erfarne lærere på min vei.

Til slutt var det min tur til å dypdykke i yogaens verden. Høsten 2020 fullførte jeg det Yoga Allience-sertifiserte kurset til Rachel Hanberry og vinteren 2021 tok jeg et påbyggingskurs i pustecoach trening (YOGABODY® Breathing Coach 15 h.).

Les mer om mine reiser verden rundt her

Mitt forhold til yoga handler om at dette er noe passer for alle, ung som gammel, uansett form, fasong, kjønn, bakgrunn og historie.

Mette Solberg Fjeldheim, yogalærer

Jeg mener alle mennesker kan implementere, om ikke alle elementer, så i hvert fall deler av en yogis livsstil i sine liv – og slik få et rikere og bedre liv.

Jeg tror på en bærekraftig tilnærming til praksisen, på å legge til rette for et langt liv med yoga og å minimere belastningen på kroppen. Men yoga er langt mer enn ulike stillinger. Det kommer jeg til å skrive mer om i tiden fremver.

Jeg kommer til å dele inspirasjon her på Reiselykke under kategorien YOGA, samt på Instagram-kontoen @yogalykke i tiden fremover. Velkommen med på reisen innover!

Er du skribent eller jobber lange økter foran din skrivepult, Mac eller PC som meg, har jeg nå utviklet et 4 ukers yogaprogram spesielt beregnet på stive skuldre, nakke og rygg. Les mer om dette her.

PS! Hvis du vil, kan du bli med på timene jeg holder fra tid til annen til støtte for IMPACT Norway. Søk opp gruppen «YOGA with IMPACT» på Facebook og bli med på lunsjyoga hver fredag kl. 11:30 🧘🏻‍♀️

Hilsen Mette ∞

Reiselykke® er et registrert varemerke