Affiliate-samarbeid

Reiselykke samarbeider med utvalgte aktører innen reiseliv. Et av disse samarbeidene er som affiliate, der Reiselykke får provisjon av eventuelle bestillinger fra denne nettsiden. På denne måten kan jeg fortsette å  dele de aller beste tipsene med deg – gratis.

Hva er affiliate-lenke?

En affiliate-lenke er en reklame-lenke som gir en liten provisjon av eventuelle salg basert på omtale her på nettsiden. Les mer om dette her.

Hva betyr det for deg?

Ingen verdens ting! Reiselykkes provisjon dekkes av affiliatene Reiselykke samarbeider med – og du får beste pris tilgjengelig fra dem.

Og ved å bestille gjennom linkene her på Reiselykke, kan du bidra til å få flere reisetips, råd og inspirasjon til din neste reise – gratis – her på Reiselykke.

Jeg anbefaler kun steder jeg selv har bodd på selv, har sjekket ut eller som jeg ville vurdert å bo på. I blant tipser jeg også om for eksempel alternative og rimeligere overnattingssteder til allerede omtalte og anbefalte overnattingssteder.

Reiselykke samarbeider kun med partnere som jeg selv benytter. Dette er mine samarbeidspartnere per i dag:

Hovedsamarbeidspartnere

Booking.com

Booking.com er verdens ledende portal for hotellbooking på nett. Lave priser – ingen bookinggebyrer – trygg bestilling. Selv bruker jeg gjerne booking.com også underveis på reise. 

Gjennom app-en deres finner jeg enkelt frem til nærmeste overnattingsmulighet, og ofte er det kampanje-priser på aktuelle hotell-overnattinger.

Booking.com garanterer gode priser – enten du vil bo i storbyen, ved havet eller på landsbygda.
Ingen bookinggebyrer. Du betaler ingenting for å booke på Booking.com. Vi tar ingen bookinggebyrer eller ekspedisjonsgebyrer, og rommene kan i mange tilfeller avbestilles kostnadsfritt.

Momondo

Finn billige flyreiser fra tusenvis av flyselskaper og reisesider. Momondo er en global reisesøkeside som gjør det enkelt for deg å sammenligne priser på flyreiser og reisetilbud.

Med ett klikk søker du på tvers av de ledende leverandørene og reisenettsidene og finner de beste flyprisene.

Momondo viser deg den billigste avgangen og ankomstdato, den beste balansen mellom pris og flytid og avslører hvordan faktorer som dager til avreise og sesongvariasjoner påvirker billettprisen. Og når du er klar til å bestille henviser de deg til det aktuelle selskapet. momondo selger ikke billetter – momondo er en gratis og uavhengig tjeneste for alle reisende.