Om Reiselykke

Reiselykke er et reisemagasin med personlig testede reisetips og ble nylig kåret til Norges beste reiseblogg under Reiselivsmessen Oslo av juryen og det norske folk. I juryen satt Dagbladet Reise, Travel News, Jannecke Weeden fra TV3 og Reis med barn. 

Her på Reiselykke finner du alt fra konkrete reisetips, reiseskildringer i artikkelform og praktiske reiseguider fra ulike deler av verden skrevet for kvalitetsbevisste reisende som ønsker å planlegge reisen sin selv.

FOR ENGLISH READERS

Reiselykke handler om å utforske verden, å bli kjent med andre kulturer og ønsket om mer innsikt i den verden vi er en del av.  Det handler om gleden ved å reise, å oppdage nye steder, møte andre mennesker og kulturer – og kanskje bli litt klokere for hver nye utfordring, oppdagelse og opplevelse underveis.

Her kan du lese Reiselykkes policy

Reiselykke langs veien i Ourika-dalen i Marokko

Hvilke reiseartikler finner du her?

Reiselykke forteller først og fremst om stedet som besøkes; destinasjonen, menneskene og kulturen. Ønsket er å kunne gi deg som lesende og reisende nyttige tips og inspirasjon som du kan ta med deg.

På Reiselykke kan du lese om reiseopplevelser av ulik art og anbefalinger til steder å bo, spise, oppleve og se – av noen som har vært der før deg. Her kan du også lese inspirerende og informative bidrag fra reiseglade gjesteskribenter og intervjuobjekter. I blogg-delen finner du mer personlige funderinger knyttet til reise og verden vi lever i.

Ved siden av omtaler av gode restauranter og tips til unike overnattingssteder, ønsker jeg å inspirere deg som leser og reisende til å oppsøke steder som også ligger utenfor det trygge, komfortable, med å vise vei til steder jeg selv har utforsket. Jeg liker selv å oppleve naturen, la meg inspirere av kulturopplevelser, være aktiv på reise og ønsker å inspirere til en mer ansvarlig måte å reise på, ved å bidra til å gi tilbake til stedet jeg reiser til, se og oppleve mer der jeg er, og dele de reiseerfaringer jeg får på min vei.

Ta en titt her, for å bli bedre kjent med det varierte innholdet på Reiselykke. Om du vil vite mer om meg, kan du ta en titt her.

Mer informasjon om Reiselykke

Vennlig hilsen

Mette Solberg Fjeldheim

Grunnlegger og ansvarlig utgiver av Reiselykke

 – Reiselykke™ er et registrert ordmerke –