Om Reiselykke

Mette på toppen av Dalsnibba
Reiselykke er et nettmagasin og en reiseblogg med inspirasjon til kvalitetsbevisste reisende og fokus på lokale kulturopplevelser rundt i verden. Her ønsker jeg å inspirere til hvordan vi kan reise litt mer bærekraftig og ansvarlig som turister.

Tipsene du finner her er basert på personlige erfaringer, og jeg deler alltid tips til de stedene jeg trives best selv – enten det er en kul bar, et bra spisested, et spennende overnattingssted, et nydelig feriested eller en fin (og passe lang) tur i fjellet. Her finner du også tips til selve reisen, som hvordan reise litt mer klimavennlig, hvordan reise alene og praktiske tips for hvordan pakke håndbagasjen, for eksempel.

→ I 2017 ble Reiselykke kåret Norges beste reiseblogg. Det kan du lese mer om her

Reiselykke er et sted du vil kunne finne tips til storbyferien, til badeferien, til den eksotiske langreisen, til Norgesferien eller andre kortreiste turer i nabolandene. Her finner du temaer som bilferie, togturer, toppturer, spaopplevelser, mat- og vinreiser og mye, mye mer.

Mitt fokus har hele tiden vært på hvordan vi som reisende kan reise mer ansvarlig, støtte opp under det lokale der vi til enhver tid befinner oss og beskytte naturen etter beste evne – selv om vi også ønsker å se mer av verden.

Jeg skriver også en god del om stedene «mine», der jeg befinner meg oftest: Oslo, Geilo, Vestfold og Haugalandet.

→ Jeg utgir også reiseguider i ebok-format. Les mer om dette her

Ønsker du kontakt? Send meg en e-post!

Hilsen Mette ∞

Reiselykke® er et registrert varemerke

2018- Et år med Reiselykke