Om Reiselykke

Reiselykke.com er et nettbasert reisemagasin og -blogg med personlig testede reisetips. Reiselykke utgir også reiseguider og -håndbøker som ebok og leverer reisestoff til andre medier.

2018- Et år med Reiselykke

Her på Reiselykke finner du alt fra konkrete reisetips, reiseskildringer i artikkelform og praktiske reiseguider fra ulike deler av verden skrevet for kvalitetsbevisste reisende som fortrinnsvis ønsker å planlegge reisen sin selv, eller som søker inspirasjon til hvilke reisemål og opplevelser som finnes der ute.

Reiselykke ble kåret Norges beste reiseblogg under Reiselivsmessen Oslo av juryen og det norske folk. I juryen satt Dagbladet Reise, Travel News, Jannecke Weeden fra TV3 og Reis med barn. 

Redaksjonell holdning

Reiselykke handler om å utforske verden, å bli kjent med andre kulturer og ønsket om mer innsikt i den verden vi er en del av.  Det handler om gleden ved å reise, å oppdage nye steder, møte andre mennesker og kulturer – og kanskje bli litt klokere for hver nye utfordring, oppdagelse og opplevelse underveis.

Reiselykke forteller først og fremst om stedet som besøkes; destinasjonen, menneskene og kulturen. Ønsket er å kunne gi deg som lesende og reisende nyttige tips og inspirasjon som du kan ta med deg.

Les mer om Reiselykkes utgivelsespolicy her

Tips og anbefalinger

På Reiselykke kan du lese om reiseopplevelser av ulik art og anbefalinger til steder å bo, spise, oppleve og se – av noen som har vært der før deg. Her kan du også lese inspirerende og informative bidrag fra reiseglade gjesteskribenter og intervjuobjekter. I blogg-delen finner du mer personlige funderinger knyttet til reise og verden vi lever i.

Ved siden av omtaler av gode restauranter og tips til unike overnattingssteder, ønsker jeg å inspirere deg som leser og reisende til å oppsøke steder som også ligger utenfor det trygge, komfortable, med å vise vei til steder jeg selv har utforsket. Jeg liker selv å oppleve naturen, la meg inspirere av kulturopplevelser, være aktiv på reise og ønsker å inspirere til en mer ansvarlig måte å reise på, ved å bidra til å gi tilbake til stedet jeg reiser til, se og oppleve mer der jeg er, og dele de reiseerfaringer jeg får på min vei.

Som forlag og innholdsleverandør

Mette Solberg FjeldheimSom jeg forteller mer om her, er min bakgrunn fra forlagsbransjen. Selv om Reiselykke startet som reiseblogg på hobby/læringsbasis, har dette prosjektet utviklet seg til å bli et nettmagasin med personlige reisetips, samt utgiver av reiseguider og reiserelaterte håndbøker. I tillegg leverer jeg både tekst og foto innen reise til avishus, magasiner og ukeblader.

Les mer om Reiselykke Forlag her

Les mer om Reiselykke Media her

Ta en titt her, for å bli bedre kjent med det varierte innholdet på Reiselykke. Om du vil vite mer om meg, kan du ta en titt her.

Mer informasjon om Reiselykke

Hilsen Mette – reiseblogger, skribent og utgiver av håndbøker og guider i ebokformat

 Reiselykke® er en merkevare og offisielt registrert ordmerke