VELKOMMEN TIL

REISELYKKE

ET NETTSTED OM REISE, KULTUR OG LIVSSTIL

Mitt navn er Mette og her skriver jeg om reiser i kultur, mat/vin og litteratur, om yoga, dyrking og naturopplevelser.

Jeg har bakgrunn fra forlagsbransjen og har i en årrekke jobbet som reisejournalist, kulturjournalist og bokanmelder i ulike medier. Jeg har også erfaring med forskningskommunikasjon i akademia.

Reiselykke.no ble etablert i 2011 og er kåret Norges beste reiseblogg (2017)

Mette S. Fjeldheim Reiselykke

Hva er Reiselykke?

Reiselykke ble etablert i 2011 som en reiseblogg og har over tid utviklet seg til å bli et nettmagasin og reiseunivers som rommer over 800 reiseartikler og flere nedlastbare reiseguider. Fokus er på reiser i mat og vin, natur og kultur, med et ønske om å inspirere til ansvarlig reise og bærekraftig turisme. Kjerneleseren er mellom 45 og 55 år, kvinne og bosatt i Norge. Les vår policy her.

Hvem er Mette?

Haugesunder og Osloborger, med én fot i fjellheimen, den andre i kjøkkenhagen og biter av hjertet fordelt rundt i verden der ute. Jeg er reiseskribent og kulturjournalist; en digital nomade med fleksibelt kontor. Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon og journalistikk innen forlag, reiseliv og akademia. Jeg har jobbet med ord siden jeg skrev min første bokanmeldelse i 20-årene og kunne synge alfabetet fra fem-årsalder. Det er bøkene som ga meg vinger før jeg selv kunne reise og utforske verden på egenhånd.

Se mer om min bakgrunn og erfaring på min andre nettside eller LinkedIn.

Se min portefølje av reiseartikler i andre medier her

Se intervjuer med meg om reisetips, råd om bærekraft, om å reise alene og om å være gründer her

Mine interesser

Når jeg ikke reiser – eller skriver om reise – liker jeg å lese, lære om ulike tema, gjøre yoga, gå på ski, dyrke, sanke og sylte. Jeg er sertifisert yogalærer og pustecoach, og har nylig tatt vintutdannelsen WSET2 for å kunne skrive bedre om vin og vinreiser.

Jeg deler artikler og tips på Facebook.com/reiselykke og som @reiselykke på Instagram. Jeg deler min dyrke- og sankeinteresse på Instagram @villmarkshagen

Vil du bli min brevvenn?

Meld deg på og motta reisebrev fra meg rett i din innboks! 

Vil du samarbeide?

Se mer om min bakgrunn og media kit for Reiselykke her. (engelsk)

Bli med meg ut iVILLMARKSHAGEN!

Følg meg rundt i kjøkkenhagen, der jeg prøver og feiler på fjerde året. Villmarkshagen rommer mine plantekasser, funn i skogen og det jeg plukker med meg av kunnskap fra alt fra vinmakere, olivendyrkere og birøktere som jeg møter på min vei.

grønnsaker fra Villmarkshagen