Velkommen inn i min reise- og skriveverden!  

Reiselykke er mitt magasin om reise- og kulturopplevelser, alltid med bærekraft som en naturlig del av opplevelsene jeg deler. Her skriver jeg om gode mat- og vinopplevelser, turer i inn- og utland, samt unik overnatting og gode bøker å reise i og med. Se min bokhandel her

Klikke her for å lese reiseartiklene

Det er også med utgangspunkt i mitt lille foretak Reiselykke at jeg selger reiseartikler til andre medier, samt tilbyr skrivekurs for skribenter og fagfolk. 

Nytt av 2022 er at jeg også, med utgangspunkt i min bakgrunn med mer enn 25 års erfaring innen PR, kommunikasjon og merkevareledelse fra forlagsverden, reiseliv og akademia nå også tilbyr tjenester til bedrifter og fagfolk som ønsker å nå bedre ut med sitt budskap. 

Du kan booke meg til workshops, kurs, samt 1:1-tjenester innen PR og kommunikasjon og som tekstforfatter. I flere år hatt jeg gleden av å bistå flere aktører innen reiselivet med i noen år allerede. Nå tilbyr jeg dette også til andre bransjer, der jeg selv har vært ansatt innen kommunikasjon og PR. 

Se min LinkedIn-profil her

Mette Solberg Fjeldheim

Kort om min reise med Reiselykke 

Jeg er et skrivende menneske og begynte å blogge i 2010. Reiselykke ble født i 2011 og har vært et sted der jeg har delt mine tanker og opplevelser knyttet til reise i mer enn ti år.  

I 2014 begynte min frilanskarriere knyttet til Reiselykke, der jeg begynte å skrive om reise og kultur for andre medier. I 2016 ga jeg ut min første ebok, og har siden utgitt åtte reiseguider i nedlastbart format. 

I 2017 tok jeg steget fullt ut og ble selvstendig næringsdrivende. Det var året Reiselykke ble kåret Norges beste reiseblogg og jeg begynte å skrive reisereportasjer for VG som fast frilans reisejournalist. Jeg har arrangert reisekvelder, holde skrivekurs og uttalt meg i media om reiseråd, reisetrender og som gründer. Jeg har reist “verden rundt”, invitert som Reiselykke, men også med formål om å selge artikler til andre medier. 

Jeg er fortsatt fast frilans reisejournalist tilknyttet Egmont Story House. 

Se min portefølje her

Det som startet det hele var min lese- og skriveglede, samt mitt engasjement for kultur og et ønske om å gjøre en forskjell. Jeg tror vi alle kan gjøre en forskjell. Jeg mener vi alle kan bidra til en verden der vi ikke lar kulturforskjeller skape unødvendige hindre på veien til bedre forståelse mellom oss mennesker. 

Bli gjerne med på reisen videre! Hilsen Mette 

Se media kit her 

Reiselykke® – Livet er en reise! 

MERK: Tekst og foto på denne nettsiden er beskyttet av åndsverkloven