Velkommen til Reiselykke! Mitt navn er Mette og her skriver jeg om reiser i kultur, mat/vin og litteratur.

Jeg har bakgrunn fra forlagsbransjen og har jobbet som kulturjournalist, bokanmelder og med foaskningskommunikasjon i akademia.

Reiselykke.no ble etablert i 2011 og er kåret Norges beste reiseblogg (2017) av både en fagjury (med blant annet Dagbladet og Travel News) og en folkejury under Reiselivsmessen i Oslo. 

Helt fra starten har ansvarlig turisme (bærekraft) vært en viktig del av formidlingen min. Gjennom Reiselykke har jeg utforsket, prøvd og feilet – og ikke minst – lært om hva det vil si å være en ansvarlig turist. Her deler jeg det jeg lærer. 

På denne nettsiden finner du også flere hundre gratis artikler med inspirasjon, råd og tips. Her kan du kjøpe reiseguider å laste ned og bestille bøker å reise i og med. Jeg har selv utgitt åtte nedlastbare reiseguider og tilbyr ellers bøker jeg anbefaler i min Pokket-bokhandel.

Mine artikler har vært publisert i alt fra VG til Aschehoug Litteratur. Jeg skriver ellers om litteratur for BOK365 og om reise for Norsk Ukeblad/Egmont.

I flere år har jeg vært jevnlig i mediene som kilde innen reisetips, råd om bærekraft, om å reise alene og om det å være gründer

Noen steder jeg har vært intervjuet:

Takk for at du følger siden min på Facebook. Følg også gjerne @reiselykke på Instagram

Vil du lese mer om meg og min bakgrunn? Se mer info på min andre nettside, Mettes skrivestue.

Vil du samarbeide? Se mer om min bakgrunn og media kit for Reiselykke her.

Hilsen Mette 

Mette Solberg Fjeldheim

«One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.» – Arthur Miller

Reiselykke® – Livet er en reise! 

MERK: Tekst og foto på denne nettsiden er beskyttet av åndsverkloven

Vil du melde deg på nyhetsbrevet? Fyll ut skjemaet her: