Tigrene i Nordens Ark

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

2 Comments
  1. Nydelige bilder, Mette! Og bra fanget med brølet på slutten! Det fikk ikke jeg med meg 😉 Mmm, de ungene var jo dødsskjønne! Hadde lyst til å ta med meg en hjem, men det får vel holde med den lille tigerpusen jeg har. Spennende at NRK også har vært innom og hilst på dem forresten!

  2. Hei Ingeborg. Takk for det! Det var hyggelig å høre 🙂
    Ja, det var veldig fint å få se dem så tett på!

error: Content is protected !!