5 tips til Boston

5 tips til Boston

Kjent for hendelser som The Boston Tea Party og arnested for prestisjefylte Harvard University, er det ikke så rart Boston smaker av europeisk historie og kunnkap.

Boston er hovedstaden i Massachusettes, regnes som New Englands finansielle og historiske hjerte og bærer preg av å være en av de første byene bygget opp av pilegrimmene som slo seg ned på østkysten.

Byen er det berømte åstedet for det politiske slaget The Boston Tea Party og huser det erverdige universitetet Harvard, MIT og Camebridge.

Dette er altså en av de eldste byene i USA, og ble grunnlagt i 1630. Nå er Boston en studentby som tar imot rundt 12 millioner turister årlig, en vakker by med stor havn, store grøntområder og med nærhet til ferieparadiset Cape Cod.

Boston er en by det går an å spasere rundt i, og det anbefales. Her finner vi sjarmerende bebyggelse, hyggelige kafeer og individuelle butikker på gateplan.

Fem ting du må få med deg:

  • en tur langs havnen, aller helst en båttur på en gammel skute
  • besøke Harvard University
  • se mest mulig til fots, med målløs vandring gatelangs
  • historiske sites, som Freedom Trail
  • oppleve 4. juli: større fyrverkeri enn det som skytes opp i Boston kveldstid hver nasjonaldag, skal man lete lenge etter.

Få flere tips til hva du kan gjøre i Boston her.


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!