Hotelltips: Marbella

Går turen til Marbella – og er du på jakt etter tips til hvor det er bra å overnatte? 

Her finner du mine beste hotelltips, enten du prioriterer stranda, havna Puerto Banús eller gamlebyen Marbella. Tipsene er også delt ut fra ulike prisnivå.

*Denne nettsiden inneholder affiliate lenker, der Reiselykke mottar en liten kommisjon fra kjøp uten ekstra kostnad for deg. Disse lenkene er merket med *

Se også: Hotelltips: Málaga

La Fonda Heritage Hotel

Min personlige favoritt: Et hyggelig og stilfullt hotell som ligger sentralt og rolig til i den gamle bydelen av Marbella. Dette er et nyere hotell i et historisk palass fra Nazarí-tiden, lekkert renovert og tro mot den andalusiske tradisjonen. 

Faktisk er dette hotellet så nytt at da jeg var der i april 2023, sjekket jeg inn som hotellets første gjest. 

La Fonda Heritage Hotel* får 9,2 i score av tidligere gjester via booking.com

Les også: Gamlebyen i Marbella

Puente Romano Beach Resort

Dette hotellkomplekset ligger nært stranden, mellom Marbella by og Perto Banús. Det er et eksklusivt sted å bo, med en rekke bra og eksklusive restauranter i hotellkomplekset. Her finner du også alt fra tennisbaner til velværesenter og flere bassenger. 

Puente Romano Beach Resort får 9,2 i score av tidligere gjester via booking.com

NH Marbella

Dette hotellet ligger i Marbella, kun fem minutters gange fra havet og 20 minutter å gå fra sentrum av Marbella. Har utendørsbasseng.

NH Marbella* får 8,3 i score av tidligere gjester via booking.com

Mélia Marbella Banús

Et hotell som ligger i hjertet av Puerto Banús, 100 meter fra sjøen. Her er tre utendørsbasseng, deriblant et barnebasseng og et adults only-basseng.

Mélia Marbella Banús* får 7,9 i score av tidligere gjester via booking.com

For flere reistips til Málaga og Costa del Sol, se reiseguide til Málaga og Costa del Sol


PS! Oppslagsbildet er fra La Fonda Heritage Hotel

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!