Reiselykke kåret til Norges beste reiseblogg!

Dagbladet Reise, Travel News, Jannecke Weeden fra TV3 og Reis med barn, samt norske lesere har stemt frem Reiselykke som «Årets reiseblogger 2017». Utdelingen fant sted på Reiselivsmessen i Oslo denne helgen.

Reiselykke: Norges beste reiseblogger

Det var mer enn heder og ære som vanket til vinneren, men aller størst varmet ordene fra juryen. Etter en både spent og nervøs ventetid, men der jeg heldigvis ikke var alene på scenen, ble vinneren endelig kåret: førsteprisen gikk altså til Reiselykke.

Juryens begrunnelse: Norges beste reiseblogger

Bloggen har stor variasjon, er brukervennlig og oversiktlig inndelt. Den har helt nydelige bilder og designen er inspirerende og fresh. Bloggen har en personlig touch, uten at den oppleves som navlebeskuende. Og – kanskje viktigst av alt; den vekker reiselysten

Som jeg har fortalt om i et tidligere innlegg, var jeg i virkelig godt lag: på andreplass kom min gode reisevenn og kollega Ingeborg fra Hamacareise, og på tredje et nytt og hyggelig bekjentskap: Ann-Mari fra Alltid reiseklar.

Premier til vinneren av Norges beste reiseblogg

Det var ikke bare heder og ære som drysset over vinneren på Reiselivsmessen heller:

 • Tusen takk til Aeroflot for en reise til MOSKVA for to – gurimalla som jeg gleder meg! Russland har stått på lista så lenge nå, at det er på høy tid å ta turen.
 • Tusen takk til Silvertree for reisegavekort på kr. 4 000,-
 • Tusen takk til Samsonite som ga en skikkelig fin, lekker og lett koffert – gleder meg til å teste den
 • Tusen takk til Chillout, en av mine definitive favoritt-butikker i Oslo, for en globus. Endelig har jeg en til kontoret!

Takketale fra Reiselykke

Det ble dessverre ikke anledning til å takketale på messen, så den tar jeg her:

 • Tusen takk til juryen og til alle dere som har stemt og heiet på Reiselykke
 • Tusen takk til Reiselivsmessen som for første gang har valgt å sette pris på det arbeidet reisebloggere gjør på dette vis. Fortsett gjerne med det! Det finnes så mange dyktige og inspirerende folk der ute.
 • Tusen takk til dere trofaste lesere – nye som gamle.
 • Tusen takk til alle dere som engasjerer dere, stiller spørsmål og sender mailer
 • Tusen takk til samarbeidspartnere som inviterer meg på reiser og slik bidrar til godt innhold på Reiselykke
 • Tusen takk til alle dyktige reiseskribenter, -bloggere og –fotografer jeg møter på min vei – en stor inspirasjonskilde
 • Tusen takk til alle dere som har latt dere intervjue av meg, vist meg rundt, tatt imot meg eller på annet vis hatt tillit til meg og det jeg gjør
 • Tusen takk til med-gründere og gode venner i Nordic Nomads for alt vi har fått til sammen
 • Tusen takk til grafisk designer Tania Goffredo for en logo jeg er så fornøyd med
 • Tusen takk til det inspirerende co-working miljøet på Oslo 657  
 • Tusen takk til styre-venner i PATA, som har lært meg mye om reiselivet
 • Tusen takk til Impact Norway, som gir meg muligheten til å gi noe tilbake og bidra til noe godt for andre
 • Tusen takk til Aschehoug forlag for fleksibilitet og raushet
 • Tusen takk til Fjord Norway for at dere liker den jobben jeg gjør og hyrer inn mitt lille firma
 • Tusen takk til heiagjengen min – mine gode venner i Oslo og Haugesund, og ikke minst –
 • Tusen takk til den alltid støttende familien min i Haugesund og –
 • Tusen takk til min kjære Ole, som jeg deler fantastiske reiseopplevelser med og som raust aksepterer at jeg alltid er på jobb selv om vi er på ferie og at jeg deler reiseopplevelser med andre eller reiser rundt på egenhånd.

Feiring sammen med reisevenner og med-nomierte

Etter utdelingen stakk jeg til en av mine favoritter gjennom alle Oslo-årene, Delicatessen på Grünerløkka, sammen med reisevenner, kollegaer og med-nominerte: Renate fra Renates Reiser, Ingeborg fra Hamacareise og Kjersti fra I all verden. Sammen med vårt lille støtteapparat ble det en aldri så liten cava-skål og en etterlengtet matbit.

Gratulerer til alle med-nominerte – prisutdelingen er en anerkjennelse av den jobben vi gjør, alle sammen. Det skal vi ikke se lett på!

Årets reiseblogger 2017
Hurra! Glad vinner av prisen Årets reiseblogger 2017 – her lykkelig uvitende på Seychellene tidligere i år

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

12 Comments
 1. Stort stort GRATTIS! Detta känns ju dessutom som en riktigt seriös tävling! (I Sverige har det florerat många tävlingar och en hel del som känt oseriösa) Men som sagt, detta känns ju verkligen seriöst med jury från olika håll osv. Bra jobbat! Stort GRATTIS igen!

 2. Hei Kjersti
  Takk for det, og igjen – gratulerer med nominasjonen! Veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med deg 🙂 Håper vi ses snart!

 3. Hei, Helena

  Takk for gratulasjoner 🙂

  Det er faktisk første gang denne prisen deles ut – og en pris der det er flere aktører som sitter i juryen. Veldig stas å vinne, men også veldig positivt at det blir satt pris på reisebloggere på denne måten.

  Det er langt færre priser i denne kategorien i Norge enn i Sverige, og det er veldig kult at noen tar tak i dette og skaper en slik utdeling.

 4. Tusen takk for fine ord, Renate 🙂 Veldig kjekt å feire oss nominerte sammen. Håper vi ses snart! 🙂

 5. Tusen takk for det, Silje! 🙂
  Ja visst, flere av oss nominerte hadde en aldri så liten spontan-markering i lag etter kåringen. Det var absolutt inspirerende å bli satt pris på av både de som stemte og juryen 🙂

error: Content is protected !!