Overnatting i Paris: livlige St. Germain

Overnatting i Paris_St.Germain
Hyggelig utsyn fra rommet på Hotel Left Bank

Hvis jeg skal velge et sted for overnatting i Paris, blir det gjerne St. Germain; dette livlige området med små boutique hoteller og caféer, små butikker og Seinen like i nærheten. 

De første innbyggerne i det som skulle bli Paris, slo seg ned på «the left bank» ved Seinen. Her har også vi slått oss ned for en helg, nærmere bestemt på Hotel West Bank i livlige St. Germaine. Det er førjulstid, gatene rundt St. Germain er som alltid travle, og her på hotellet virker tiden som den har stått stille. Blomstrende tapeter og gamle tremøbler gjør sitt for å gi besøkende en opplevelse av det ekte Paris.

Dette området er en populær og livlig del av Paris. Et skritt i hvilken som helst retning, og du finner en café, et boulangerie eller en bistro. Området ligger nært Seinen, Notre Dame, Luxembourg Parken. Det ligger en spasertur unna Louvre, og litt lenger unna Champs-Élysées. Her er shoppingmulighetene ikke langt unna, og noen høyst hyggelige steder å spise finner du også.

Overnatting i Paris: livlige St. Germain

Om du har tenkt deg turen til Paris og ønsker å bo sentralt, er dette området et fint utgangspunkt. Hotellene i og rundt St. Germain er ofte sjarmerende, rommene små, og beliggenheten midt i blinken for deg som vil få med deg både paris living, sights og shopping.

Tre tips til overnatting i Paris’ St. Germain

Jeg har selv bodd på alle de tre hotellene som foreslås under. Rommene er riktig nok ikke i største laget, men hotellene er sjarmerende og beliggende i trivelige St Germain

Hotel Left Bank St. Germain

Et tre stjerners og beliggenhetsmessig rimelig priset overnatting midt i hjertet av St. Germain. Her tilbys ekte franske følelser og parisisk stil. Frokosten er ikke inkludert, og koster € 12 for full frokost, € 7 for to stk. bakervarer med kaffe.

Overnatting i Paris: Hotel Left Bank

Hotel de Buci Et firestjerners klassisk hotel. Fransk eleganse med antikke møbler og fløyelsgardiner.

Apostrophe Hotel Designhotel litt unna de travleste gatene i St. Germain. Moderne, fargerikt interiør, med honesty bar i resepsjonen.

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.