Overnatting i Paris: livlige St. Germain

Hvis jeg skal velge et sted for overnatting i Paris, blir det gjerne St. Germain; dette livlige området med små boutique hoteller og caféer, små butikker og Seinen like i nærheten. 

 

De første innbyggerne i det som skulle bli Paris, slo seg ned på «the left bank» ved Seinen. Her har også vi slått oss ned for en helg, nærmere bestemt på Hotel West Bank i livlige St. Germaine. Det er førjulstid, gatene rundt St. Germain er som alltid travle, og her på hotellet virker det som tiden har stått stille. Blomstrende tapeter og gamle tremøbler gjør sitt for å gi besøkende en opplevelse av det ekte Paris.

Dette området er en populær og livlig del av Paris. Et skritt i hvilken som helst retning, og du finner en café, et boulangerie eller en bistro. Området ligger nært Seinen, Notre Dame, Luxembourg Parken. Det ligger en spasertur unna Louvre, og litt lenger unna Champs-Élysées. Her er shoppingmulighetene ikke langt unna, og noen høyst hyggelige steder å spise finner du også.

Overnatting i Paris: livlige St. Germain

Om du har tenkt deg turen til Paris og ønsker å bo sentralt, er dette området et fint utgangspunkt. Hotellene i og rundt St. Germain er ofte sjarmerende, rommene små, og beliggenheten midt i blinken for deg som vil få med deg både paris living, sights og shopping.

Tre tips til overnatting i Paris’ St. Germain

Jeg har selv bodd på alle de tre hotellene som foreslås under. Rommene er riktig nok ikke i største laget, men hotellene er sjarmerende og beliggende i trivelige St Germain

Hotel Left Bank St. Germain

Et tre stjerners og beliggenhetsmessig rimelig priset overnatting midt i hjertet av St. Germain. Her tilbys ekte franske følelser og parisisk stil. 

Overnatting i Paris: Hotel Left Bank

Hotel de Buci Et firestjerners klassisk hotel. Fransk eleganse med antikke møbler og fløyelsgardiner.

Apostrophe Hotel Designhotel litt unna de travleste gatene i St. Germain. Moderne, fargerikt interiør, med ærlighetsbar i resepsjonen.

 

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!