Hotelltips Madrid: ME Madrid Reina Victoria

Hotelltips Madrid: Designhotellet ME Madrid Reina Victoria ligger sentralt i den spanske hovedstaden, med utsyn mot den historiske plassen Plaza Santa Ana og nært de fleste severdigheter.

-> Les også: 10 ting du må oppleve i Madrid

Om hotellet

Me Madrid befinner seg i et historiske bygg som tidligere huset Gran Hotel Reina Victoria, der byggets fasade er beholdt. Redesignet av Keith Hobbs og hans team, har det blir lagt til elementer som spesialdesignede møbler og innovativ kunst.

Bar og restaurant

Hotellet har en rooftop bar, The Roof, som regnes som en av byens best barer. Fra toppen og de beste rommene har du flott utsikt over Plaza Santa Ana og området rundt.

Ana la Santa Restaurant er hotellets restaurant i første etage, og vender ut mot plazaen. Her serveres frokost, men også tapas, middagsretter og lunsj.

Anbefaling: Et perfekt hotell for et par som vil bo sentralt i Madrid, med umiddelbar adgang til restaurantlivet og nært severdigheter.

hotelltips Madrid

annonse
Booking.com

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!