Hotelltips Madrid: ME Madrid Reina Victoria

Hotelltips Madrid
Hotellomtale med affiliatelenke

Hotelltips Madrid: Designhotellet ME Madrid Reina Victoria ligger sentralt i den spanske hovedstaden, med utsyn mot den historiske plassen Plaza Santa Ana og nært de fleste severdigheter.

-> Les også: 10 ting du må oppleve i Madrid

Om hotellet

Me Madrid befinner seg i et historiske bygg som tidligere huset Gran Hotel Reina Victoria, der byggets fasade er beholdt. Redesignet av Keith Hobbs og hans team, har det blir lagt til elementer som spesialdesignede møbler og innovativ kunst.

Bar og restaurant

Hotellet har en rooftop bar, The Roof, som regnes som en av byens best barer. Fra toppen og de beste rommene har du flott utsikt over Plaza Santa Ana og området rundt.

Ana la Santa Restaurant er hotellets restaurant i første etage, og vender ut mot plazaen. Her serveres frokost, men også tapas, middagsretter og lunsj.

Anbefaling: Et perfekt hotell for et par som vil bo sentralt i Madrid, med umiddelbar adgang til restaurantlivet og nært severdigheter.

hotelltips Madrid

annonseBooking.com

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Noen artikler inneholder reklamelenker (affiliate). Om du kjøper noe via disse, vil Reiselykke bli tilgodesett en liten sum, uten at det går på bekostning av prisen du betaler. Les mer om det her. Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.