Hotelltips Madrid: ME Madrid Reina Victoria

Hotelltips Madrid
Hotellomtale med affiliatelenke

Hotelltips Madrid: Designhotellet ME Madrid Reina Victoria ligger sentralt i den spanske hovedstaden, med utsyn mot den historiske plassen Plaza Santa Ana og nært de fleste severdigheter.

-> Les også: 10 ting du må oppleve i Madrid

Om hotellet

Me Madrid befinner seg i et historiske bygg som tidligere huset Gran Hotel Reina Victoria, der byggets fasade er beholdt. Redesignet av Keith Hobbs og hans team, har det blir lagt til elementer som spesialdesignede møbler og innovativ kunst.

Bar og restaurant

Hotellet har en rooftop bar, The Roof, som regnes som en av byens best barer. Fra toppen og de beste rommene har du flott utsikt over Plaza Santa Ana og området rundt.

Ana la Santa Restaurant er hotellets restaurant i første etage, og vender ut mot plazaen. Her serveres frokost, men også tapas, middagsretter og lunsj.

Anbefaling: Et perfekt hotell for et par som vil bo sentralt i Madrid, med umiddelbar adgang til restaurantlivet og nært severdigheter.

Klikk her for å sjekke priser eller booke rom

hotelltips Madrid

Denne hotellomtalen inneholder en affiliatelenke 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *