Gamlebyen i Marbella

Smale smau og teglsteinsbelagte veier. Åpne plasser med serveringssteder. Kaféer og småbutikker side om side, tett i tett langs svingete gater. Gamlebyen i Marbella er visst ofte oversett og glemt – det burde den ikke være.

Marbella ligger langs Solkysten mellom Malaga og Gibraltar stredet. Puerto Banús regnes som Marbellas lystbåthavn – selv om det er minst en time å gå dit til fots. Området har rundt 140 000 innbyggere som har tatt bolig her ved fotenden av Sierra Blanca.

Reisetipsene finner du i mine e-bok MALAGA & COSTA DEL SOL PÅ 1-2-3

Langs havet løper en langstrakt strandpromenade, som fører turgåere og joggere fra Marbella til Puerto Banús via The Golden Mile – det virkelige rikmannsstrøket langs Solkysten. Her er tilrettelagt med treningsstasjoner for trimmende, og langs hele veien ligger strandrestauranter og caféer man gjerne kan slå seg ned for et glass eller noe å spise på veien.

REKLAME FOR EGEN UTGIVELSE

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!