Gamlebyen i Marbella

Koselig gate i Marbella gamleby

Smale smau og teglsteinsbelagte veier. Åpne plasser med serveringssteder. Kaféer og småbutikker side om side, tett i tett langs svingete gater. Gamlebyen i Marbella er visst ofte oversett og glemt – det burde den ikke være.

Dropp heller turen nedom strandpromenaden. Denne delen av byen er betraktelig mer moderne, turistifisert og kommersielt preget. Tar du i stedet turen opp i høyden, får du både kos og kultur på kjøpet.

Marbella ligger langs Solkysten mellom Malaga og Gibraltar stredet. Puerto Banús regnes som Marbellas lystbåthavn – selv om det er minst en time å gå dit til fots. Området har rundt 140 000 innbyggere som har tatt bolig her ved fotenden av Sierra Blanca.

Langs havet løper en langstrakt strandpromenade, som fører turgåere og joggere fra Marbella til Puerto Banús via The Golden Mile – det virkelige rikmannsstrøket langs Solkysten. Her er tilrettelagt med treningsstasjoner for trimmende, og langs hele veien ligger strandrestauranter og caféer man gjerne kan slå seg ned for et glass eller noe å spise på veien.

 Flere reisetips ved gamlebyen i Marbella

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reiselykke er en uavhengig utgiver av redaksjonelt innhold om reise og inneholder affiliate-lenker for å kunne frigjøre tid til oppdatering og å fortsette å dele gratis innhold. Om du kjøper noe via disse lenkene, vil Reiselykke motta en liten sum uten at du må betale mer. Takk for at du leser!

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.