Gamlebyen i Marbella

Koselig gate i Marbella gamleby

Smale smau og teglsteinsbelagte veier. Åpne plasser med serveringssteder. Kaféer og småbutikker side om side, tett i tett langs svingete gater. Gamlebyen i Marbella er visst ofte oversett og glemt – det burde den ikke være.

Dropp heller turen nedom strandpromenaden. Denne delen av byen er betraktelig mer moderne, turistifisert og kommersielt preget. Tar du i stedet turen opp i høyden, får du både kos og kultur på kjøpet.

Marbella ligger langs Solkysten mellom Malaga og Gibraltar stredet. Puerto Banús regnes som Marbellas lystbåthavn – selv om det er minst en time å gå dit til fots. Området har rundt 140 000 innbyggere som har tatt bolig her ved fotenden av Sierra Blanca.

Langs havet løper en langstrakt strandpromenade, som fører turgåere og joggere fra Marbella til Puerto Banús via The Golden Mile – det virkelige rikmannsstrøket langs Solkysten. Her er tilrettelagt med treningsstasjoner for trimmende, og langs hele veien ligger strandrestauranter og caféer man gjerne kan slå seg ned for et glass eller noe å spise på veien.

 Flere reisetips ved gamlebyen i Marbella

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.