Reiselykke om Færøyene i Magasinet Reiselyst

I denne månedens utgave av Magasinet Reiselyst, kan du lese en tekst jeg har skrevet om aktiv reiselykke på Færøyene. 

Jeg var invitert til å dele noen reisetips i den faste spalten Panorama. Valget falt på Færøyene, den flotte naturen, turmulighetene og restaurantene i Tórshavn.

Til hest på Færøyene

Innledningen starter slik:

Jeg besøkte Færøyene for første gang i fjor og ble umiddelbart svært begeistret. Naturen er slående vakker og øyene et eldorado for friluftsmennesker. Men Færøyene er også et flott sted å reise til for den som liker å reise rundt med bil i naturskjønne omgivelser og stoppe underveis i koselige små bygder. Ikke minst er det et interessant område kulturhistorisk, synes jeg.

Øygruppen er rik på sagn og historier og på mange vis kjenner vi oss godt igjen her; norske vikinger slo seg ned på øyene på 800-tallet. Samtidig er også Færøyene veldig eksotisk. Det henger nok sammen med både vær og natur, samt beliggenheten langt ute til havs. Likevel er flyturen over kort; det tar i underkant av halvannen time å fly direkte fra Bergen.

→ I spalten deler jeg også tips til restauranter i Tórshavn, tips til bilturer, overnatting, opplevelser og guidede turer.

Aktiv Reiselykke i Magasinet Reiselyst

Flere reiseartikler fra Færøyene finner du her:

Færøyene – der naturen bestemmer
Gásadalur – et spørsmål om overlevelse
Hjemmekoselig på Ræst
5 ting du må gjøre på Færøyene

Flere mediesaker og artikler i andre medier:

→ Presse
Artikler i andre medier
Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

1 Comment
  1. Wow, så gøy å bli publisert i Magasinet Reiselyst! Når på året vil du anbefale å reise til Færøyene? Har ikke så mye fritid fremover, men med så kort flyreise så hadde jeg håpet at det gikk an å se en del på en langhelg. Tror du dette er mulig eller bør man ha litt mer tid?

error: Content is protected !!