Reiselykke om Færøyene i Magasinet Reiselyst

Reiselykke om Færøyene i Magasinet Reiselyst

I denne månedens utgave av Magasinet Reiselyst, kan du lese en tekst jeg har skrevet om aktiv reiselykke på Færøyene. 

Jeg var invitert til å dele noen reisetips i den faste spalten Panorama. Valget falt på Færøyene, den flotte naturen, turmulighetene og restaurantene i Tórshavn.

Til hest på Færøyene

Innledningen starter slik:

Jeg besøkte Færøyene for første gang i fjor og ble umiddelbart svært begeistret. Naturen er slående vakker og øyene et eldorado for friluftsmennesker. Men Færøyene er også et flott sted å reise til for den som liker å reise rundt med bil i naturskjønne omgivelser og stoppe underveis i koselige små bygder. Ikke minst er det et interessant område kulturhistorisk, synes jeg.

Øygruppen er rik på sagn og historier og på mange vis kjenner vi oss godt igjen her; norske vikinger slo seg ned på øyene på 800-tallet. Samtidig er også Færøyene veldig eksotisk. Det henger nok sammen med både vær og natur, samt beliggenheten langt ute til havs. Likevel er flyturen over kort; det tar i underkant av halvannen time å fly direkte fra Bergen.

→ I spalten deler jeg også tips til restauranter i Tórshavn, tips til bilturer, overnatting, opplevelser og guidede turer.
Aktiv Reiselykke i Magasinet Reiselyst

Flere reiseartikler fra Færøyene finner du her:

Færøyene – der naturen bestemmer
Gásadalur – et spørsmål om overlevelse
Hjemmekoselig på Ræst
5 ting du må gjøre på Færøyene

Flere mediesaker og artikler i andre medier:

→ Presse
Artikler i andre medier

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

1 Comment
  1. Wow, så gøy å bli publisert i Magasinet Reiselyst! Når på året vil du anbefale å reise til Færøyene? Har ikke så mye fritid fremover, men med så kort flyreise så hadde jeg håpet at det gikk an å se en del på en langhelg. Tror du dette er mulig eller bør man ha litt mer tid?

error: Content is protected !!