Reiselykke i podcasten Way2Go

Når kan vi begynne å reise igjen? Og hvordan blir det å krysse landegrenser i 2021? Dette og mye mer snakker reisejournalist Bjørn Moholdt og jeg om i årets første nye podcast fra Way2Go.

Sammen med reisejournalisten Bjørn Moholdt ser jeg inn i krystallkula i podcasten Way2Go: Vi snakker om reisefremtiden, om hva som skal til for at vi begynner å krysse grensene igjen og om hvordan pandemien kan ha endret våre reisevaner.

Vi snakker også om min vei til reisejournalistikken, om blogging og skrivelyst. Og ikke minst: Vi snakker om hva det er som gjør det å reise så spesielt – hva vi savner med det og hva det er som gjør at vi så gjerne også reiser utenfor Norges grenser (når vi kan).

Lytt gjerne til podcasten på Way2Go, på Spotify (se lenke her) eller der du vanligvis lytter til podcast.  

Andre relevante saker:

Bjørn Moholdt til venstre. Meg (Mette Solberg Fjeldheim) til høyre

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!