Intervjuet i magasinet REIS

Når vi kan reise igjen – hvor vil jeg dra? Tror jeg reisevanene vil endre seg etter pandemien? Og ikke minst: Vil jeg ta vaksinen? 

Magasinet REIS har stilt meg og en rekke reiseprofiler spørsmål om en fremtid med reise. Magasinet er gratis i 2020 og kan leses her. Sjekk gjerne ut hva mine kollegaer og andre reiseglade svarte på spørsmålene fra REIS der.

Faksimile fra magasinet REIS nr. 6/2020
Flere intervjuer med meg finner du her

Bildet øverst er fra Santa Teresa i Costa Rica.

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!