Tips til strandklubber ved Marbella

Høy sjampanjeføring på solsengen eller avslappende strandliv? Langs hele Costa del Sol ligger strender og strandklubber som perler på en snor.

Oppdatert høsten 2019

Ved Marbella er det flere stilfulle strandklubber, men også muligheter for å slenge seg ned på sanden med et håndkle. Med fjellene i bakgrunnen og lav bebyggelse rundt er det bare å nyte dagen på stranden.

Tipsene er fra reiseguiden MALAGA OG COSTA DEL SOL PÅ 1-2-3

Nikki Beach Marbella: Her vil du få høy partyfaktor dagen lang, god mat og underholdning rett som det er. Ligger i Elviria.

Trocadero Playa er en marokkansk-inspirert bohemsk strandklubb med hyggelig personell og med en svært populær restaurant. Ligger langs Golden Mile, nært Puente Romano.

Beach House er en hyggelig strandrestaurant sør for Mar- bella, populær brant briter og nordmenn. Lunsjmenyen er va- riert, og restauranten har livemusikk. Søndagslunsjen med høy party-faktor er viden kjent. Ligger i Elviria.

Puro Beach Marbella ligger ved Estepona, med utsikt mot Gibraltar og fjellene i Marokko. Her tilbys yoga, mat og drikke, svømmebasseng og solsenger.

Marbella Beach Club er en legendarisk strandklubb på Marbella Club Hotel, kjent for utsøkt internasjonal buffet. Med oppvarmet havbasseng og tilgang til stranden like ved.

Bono Beach Club er en lys og lekker strandklubb med god mat og hyggelig servering, beliggende nær Elviria.

Casanis Beach Club er en bohemsk og stilig strandklubb nær Elviria, med spennende meny og solsenger.

Sylt Marbella er en gastro beach bar med noen solsenger, beliggende ved Playa Real de Zaragoza i Marbella.

REKLAME FOR EGEN UTGIVELSE

Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!