Venninnetur til Helsinki? Hvorfor ikke!

Helsinki er en by fylt av design, spennende arkitektur og et stadig større fokus på mat og kulinariske opplevelser – og er akkurat passe stor for en weekendtur med jentegjengen. 

Bergenet lesetid: 5 minutter

Her vil shoppingentusiaster finne mange perler og for spa-glade har Helsinki fått et nytt, stort spa-anlegg midt i byen, like ved havnen.

*Denne nettsiden inneholder affiliate lenker, der Reiselykke mottar en liten kommisjon fra kjøp uten ekstra kostnad for deg. Inntektene bidrar til å dekke kostnadene ved å drifte denne nettsiden, som er fylt med gratis reisetips og nyttig informasjon for lesere som deg.

Tips for en venninnetur til Helsinki:

For overnatting, sjekk booking.com* for beste tilbud!

Fredag i Helsinki

Start helgen med litt luksus og kvalitetstid på Allas Sea Pool like ved havnen. Her kan dere svømme, nyte varm og godgjørende sauna og kanskje starte helgen med et glass på uteserveringen? Her finnes også en restaurant innendørs, i tilfelle været ikke holder.

Middag på Holiday

Koselig interiør på Holiday restaurant

Holiday ligger ved havnen og er et hyggelig, uformelt sted med gode drinker, spennende asiatisk-inspirerte matretter og en stemning som innbyr til venninneprat.

Les mer om matkultur og restauranter i Helsinki her

Lørdag i Helsinki

For shopping-entusiaster: legg turen til designdistriktet. Sentralt i Helsinki ligger gate opp og gate ned fylt med butikker som selger kjente, finske merkevarer.

Lunsj på øya Lonna

Legg lunsjen ut i Helsinkis skjærgård, på restaurant Lonna med samme navn som øya. Her serveres gode viner og kvalitetsmat basert på gode råvarer.

Ettermiddag

Hva med litt sightseeing? Sjekk ut Helsinki katedralen, den gamle mathallen og Rock Church. Flere tips finner dere i denne byguiden her

Helsinki Cathedral

En kveld på byen

Helsinki har flere gode restauranter og et spennende uteliv. Sjekk utelivsguiden her for inspirasjon. Foretrekker jentegjengen en mer påkostet Michelin-opplevelse? Helsinki har fire Michelin-restauranter.

Bartender på Holiday. Matkultur og restauranttips Helsinki
Baren hos Holiday serverer gode drinker!

Søndag i Helsinki

Helsinki har et stort grøntområde, for den som ønsker å spasere litt i grønne omgivelser. Alternativt: sjekk ut Helsinkis spennende arkitektur, ved å følge denne turen her.

Slik reiser dere

Det finnes flere flyselskaper som flyr direkte mellom OSL Gardermoen og flyplassen i Helsinki. Vi reiste med Finnair. 


Følg meg på Instagram @reiselykke og/eller Facebook @reiselykke for flere tips!

Meld deg gjerne på mitt nyhetsbrev (som jeg kaller reisebrev)


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Reiselykke

Reiselykke er et norsk reise- og kulturmagasin, med fokus på reiser i kultur, mat og vin. Her får du personlig historiefortelling, tips til bærekraftige reiseopplevelser og bra overnattingssteder. Grunnlagt av Mette Solberg Fjeldheim. Kåret Norges beste reiseblogg.

error: Content is protected !!