5 unike barer i Lisboa

Lisboa er rett og slett en utrolig kul, morsom og flott by. Det er også en super by å reise til for spennende matopplevelser og barbesøk utenom det vanlige. 

-> For tips til anbefalte restauranter, se her

Vi har sjekket ut utelivet i Lisboa:

5 unike barer i Lisboa

By the Wine

Vinelskere, se her! I dette utrolig kule lokalet, i stor grad dekorert med vinflasker, vil enhver vinelsker trives. En lokal og stilfull bar som også serverer småretter.

Adresse: Rua das Flores 41

Paginas Tantas

Baren for jazzelskere! Ok, denne er nok i større grad turistifisert, men det må man tåle. Da vi var innom, fikk vi en flott konsertopplevelse servert til vinglasset.

Adresse: R. do Diário de Notícias 85

Ementa Bar

I denne baren er det som å komme hjem til noen. Spesielt før man går inn i selva baren.

Ementa Bar ligger like ved siden av The Independente. Gå inn i oppgangen, henved deg til damen (evt. mannen) med walkie talkie, og ta den gamle og skranglete heisen til topps. I baren bak gardinen serveres østers og drinker i et litt rart hjemmekoselige interiør med malerier på skreve, slitte vegger og lysekroner i taket.

Adresse: i R. São Pedro de Alcântara, like ved The Independente

Bistro 100 Maneiras

Dette er baren for den lokale fiffen i Lisboa. Her gå man og spiser et bedre måltid, men det er også stedet å droppe innom for en bedre drink i baren. Bistro 100 Maneiras har også gitt ut kokebok.

Adresse: Largo da Trindade 9

Pavilhão Chinês

Er en veldig spesiell, men morsom bar. Her kan du gå fra rom til rom, som alle er fylt opp med krimskrams. Soundtracket som surret og gikk i bakgrunnen da vi var innom, var Madonna og annen 80-tallsmusikk.

Adresse: R. Dom Pedro V 89

→ Se også Lisboa: fargerik og bohemsk

Vinsmaking i og utenfor Lisboa

Ønsker du en introduksjon til portugisisk vin, kan denne én timer lange vinsmakingen her kanskje være noe for deg.

Jeg har også funnet denne kombinerte vin- og tapassmakingen her, som varer i to timer.

Men, om du har en full dag til overs, kan det helt sikkert være en enda bedre idé å dra på tur ut i vindistriktet. Det finnes mange gode muligheter for det. Denne guidede turen her tar deg med på en full dag med flere stopp, både for fotomuligheter og vinsmakinger underveis.

Her er kart over barer og restauranter omtalt på Reiselykke


PS! For flere reisetips, følg gjerne Instagram @reiselykke og på Facebook @reiselykke

Meld deg på mitt nyhetsbrev her 👇🏼


Reiselykke®️ inneholder mer enn 800 artikler fylt med gratis kvalitetsinnhold, basert på personlig gjennomførte reiser, skrevet og kuratert til nytte for et stadig økende antall lesere. Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av teksten. Merk at steder, priser og nettsider kan endres over tid. Reiselykke Media er ikke ansvarlig for nettsider det lenkes til. Innspill, ris og ros bes sendes til post@reiselykke.com

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!