5 unike barer i Lisboa

Lisboa er rett og slett en utrolig kul, morsom og flott by. Det er også en super by å reise til for spennende matopplevelser og barbesøk utenom det vanlige. 

-> For tips til anbefalte restauranter, se her

Vi har sjekket ut utelivet i Lisboa:

5 unike barer i Lisboa

By the Wine

Vinelskere, se her! I dette utrolig kule lokalet, i stor grad dekorert med vinflasker, vil enhver vinelsker trives. En lokal og stilfull bar som også serverer småretter.

Adresse: Rua das Flores 41

Paginas Tantas

Baren for jazzelskere! Ok, denne er nok i større grad turistifisert, men det må man tåle. Da vi var innom, fikk vi en flott konsertopplevelse servert til vinglasset.

Adresse: R. do Diário de Notícias 85

Ementa Bar

I denne baren er det som å komme hjem til noen. Spesielt før man går inn i selva baren.

Ementa Bar ligger like ved siden av The Independente. Gå inn i oppgangen, henved deg til damen (evt. mannen) med walkie talkie, og ta den gamle og skranglete heisen til topps. I baren bak gardinen serveres østers og drinker i et litt rart hjemmekoselige interiør med malerier på skreve, slitte vegger og lysekroner i taket.

Adresse: i R. São Pedro de Alcântara, like ved The Independente

Bistro 100 Maneiras

Dette er baren for den lokale fiffen i Lisboa. Her gå man og spiser et bedre måltid, men det er også stedet å droppe innom for en bedre drink i baren. Bistro 100 Maneiras har også gitt ut kokebok.

Adresse: Largo da Trindade 9

Pavilhão Chinês

Er en veldig spesiell, men morsom bar. Her kan du gå fra rom til rom, som alle er fylt opp med krimskrams. Soundtracket som surret og gikk i bakgrunnen da vi var innom, var Madonna og annen 80-tallsmusikk.

Adresse: R. Dom Pedro V 89

→ Se også Lisboa: fargerik og bohemsk
Her er kart over barer og restauranter omtalt på Reiselykke

Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!