5 unike barer i Lisboa

Lisboa vinbar
Her fra By the Wine

Lisboa er rett og slett en utrolig kul, morsom og flott by. Det er også en super by å reise til for spennende matopplevelser og barbesøk utenom det vanlige. 

-> For tips til anbefalte restauranter, se her

Vi har sjekket ut utelivet i Lisboa:

5 unike barer i Lisboa

By the Wine

Vinelskere, se her! I dette utrolig kule lokalet, i stor grad dekorert med vinflasker, vil enhver vinelsker trives. En lokal og stilfull bar som også serverer småretter.

Adresse: Rua das Flores 41

Paginas Tantas

Baren for jazzelskere! Ok, denne er nok i større grad turistifisert, men det må man tåle. Da vi var innom, fikk vi en flott konsertopplevelse servert til vinglasset.

Adresse: R. do Diário de Notícias 85

Ementa Bar

I denne baren er det som å komme hjem til noen. Spesielt før man går inn i selva baren.

Ementa Bar ligger like ved siden av The Independente. Gå inn i oppgangen, henved deg til damen (evt. mannen) med walkie talkie, og ta den gamle og skranglete heisen til topps. I baren bak gardinen serveres østers og drinker i et litt rart hjemmekoselige interiør med malerier på skreve, slitte vegger og lysekroner i taket.

Adresse: i R. São Pedro de Alcântara, like ved The Independente

Bistro 100 Maneiras

Dette er baren for den lokale fiffen i Lisboa. Her gå man og spiser et bedre måltid, men det er også stedet å droppe innom for en bedre drink i baren. Bistro 100 Maneiras har også gitt ut kokebok.

Adresse: Largo da Trindade 9

Pavilhão Chinês

Er en veldig spesiell, men morsom bar. Her kan du gå fra rom til rom, som alle er fylt opp med krimskrams. Soundtracket som surret og gikk i bakgrunnen da vi var innom, var Madonna og annen 80-tallsmusikk.

Adresse: R. Dom Pedro V 89

Se kart over anbefalte barer, restauranter og hotell lenger ned i artikkelen

affiliate-annonse for booking.com

Håndplukkede hotell i Lisboa

Brown’s Central

Her bor du godt og sentralt. Stilig og koselige resepsjonsområde, rom med aircondition og gode senger med mykt sengetøy i bomull. Vårt rom hadde kjøkkenkrok og fransk balkong. Personlig testet!

Brown's Central i Lisboa

Les mer

Brown’s Downtown Hotel

Søster-hotell til Brown’s Central som ligger kun 5 minutter å gå fra Rossio-plassen og like i nærheten av den populære 28-trikken. Personlig besøkt.

Les mer

9 Hotel Mercy

Moderne 4-stjerners 9Hotel Mercy tilbyr romslige rom som vender ut mot gamle Lisboa og Castelo de São Jorge. De større rommene tilbyr panoramautsikt over Bairro Alto, Tagus-broen eller Castelo de São Jorge. Personlig besøkt.

9 Hotel Mercer

Les mer

H10 Duque de Loule

Koselig boutique hotell like i nærheten av Avenida da Liberdade. Hotellet har rundt 40 rom, med flislagt og elegant resepsjonsområde og restaurant. Takterrasse med utsikt over byen. Personlig testet!

H10 Duque de Loule i Lisboa

Les mer

The Independente hostel & suites

Kult og trendy hostel med ungt miljø. Tilbyr også suiter, samt har en populær restaurant med koselig interiør og helt grei mat. Personlig besøkt.

Les mer

Altis Belem Hotel & Spa

En arkitektonisk perle, med stilrent interiør, utsikt mot havet og egen spa avdeling. Ligger mindre sentralt til, men perfekt for den som vil se severdigheter som São Jorge Castle. Vi testet spaet – og kan anbefale også det. Personlig besøkt.

Altis Belem i Lisboa

Les mer

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Merk: Steder og priser kan endres over tid. Reiselykke er ikke ansvarlig for tredjepartssider og kart det henvises til i artiklene. Ser du feil og mangler eller ønsker å sende inn tips? Send en e-post til post@reiselykke.com

Dette er Reiselykke | Her finner du Reiselykkes utgivelsespolicy | Om affiliate-samarbeid

Vil du tipse noen om denne artikkelen? Del gjerne!
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.