Hotell i Hua Hin – Thailands Miami

Hua Hin, Thailand

To og en halv times kjøretur sørover fra Bangkok finner vi Hua Hin. Hit drar gjerne Bangkoks mer velstående befolkning for å feriere. Det gjør også den elskede thailandske Kongen, da hans Summer Palace ligger her. 

Inneholder reklamelenker

Her er langstrakte strender, langgrunt hav, bølgene slår i land og er til konstant underholdning for de mange kiterne som leker seg i strandkanten. Her er gode surfeforhold, for vinden får fritt herje vilt her i det flate landskapet. Av samme årsak er området også et populært sted å feriere for golfere.

Den nyere motorveien har bidratt til at enda flere byborgere fra Bankok tar seg en helgetur ned hit for å slappe av. Flere og flere hoteller, resorter og boutique hotell har dukket opp de senere årene. Her kan man altså velge blant mange gode overnattingssteder.

Cape Nidhra Hotel, Hua Hin, Thailand
Cape Nidhra Hotel

Her er 3 tips til hotell i Hua Hin

Cape Nidhra Hotel er et boutique hotell ved stranden i Hua Hin. Det har de vakreste omgivelser, med svaiende palmer, Cannes-inspirert bassengområde, og utsikt mot sjøen.  Restauranten og servicen var bra da vi var der. Likevel var det  særlig opplevelsen av å ha eget basseng på balkongen som gjorde besøket unik.

Sofitel Centara Grand Resort and Villas, Hua Hin, Thailand
Sofitel Centara Grand Resort and Villas

Ønsker du mer old fashioned luksus, kan Sofitel Centara Grand Resort and Villas være mer riktig for deg. Dette hotellet inspirerte selveste Kongen til å bygge sitt sommersted i samme ånd. Dette er et elegant strandhotell i colonistil, omgitt av tropisk hage. Service og oppvartning på profesjonelt thailandsk vis. Foruten sjøen like utenfor hotellområdet, kan du velge å bade i de fire bassengene. Her tilbys daglig aktiviteter som tai chi, yoga, serviettbretting og fruitcarving.

Du begår neppe en feil om du tar inn på det nå ett år gamle Intercontinental Hua Hin Resort heller. Her er det tre bedre restauranter, stort bassengområde og flotte omgivelser.

Innlegget inneholder reklamelenker til booking.com. Første gang publisert i april 2011. Revidert september 2015.
Mette S. Fjeldheim

Kulturjournalist, skribent og grunnlegger av Reiselykke. Jeg forsøker å inspirere til ansvarlig turisme gjennom mine artikler om reiser i kultur og natur, smak og litteratur.

error: Content is protected !!